Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

arkadaşlar bende yeniyim.benimde gecikti ama hap kullanıyodum bıralktım..daha da olmadım.13 temmuzdu en son adetim bilemiyorum.içimden bi ses gebeyim diyo ama 🙂

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum uzun süredir sizi takip ediyorum. subattan beri korunmamama ragmen hamile kalamadim esimle denemedigimiz yolkalmadi yumurtlama gününden ayaklari kaldirmak yarim saat yatakta kalcalarimiin altina yastik koyarak bir sürü yöntem denedik ama ben uzun süre hap kullanmistim ben ona bagliyorum. bugün itibariyle 6 gün geciktim ama test almaya korkuyorum gene ayda aynisini yasadim test yaptim ertesi gün hastaydiim. bugünde simdi kasiklarimda sanki hasta olucakmisim gibi bir his var yani her saat kalkip bakiyorum acaba oldumu diye isallah olmaz cünkü bu sefer bari tutsun cok istiyorum...ne kadar zormus hamile kalmak bir sürü arkadasim var korunsa bile birakinca 3 ay sonra hamile kaliyolar bagzilari ise istedikleri ay korunmadan hamile kalabiliyolar hani derler ya ceketimi atsam hamile kaliyo diye sasiyorum artik bu kadar zor bisey olacagini tahmin dahi etmiyodum isallah bu ay yüzüm gülücek lütfen dualarinizi eksik etmeyin isteyen herkeze allahim nasip etsin bu duyguyu 🙂))

arkadaslar ben bu siteyi ve sizleri cok sevdim haftlardir geziniyorum bu sitede aranizdaki samimiyete sicakliga hayran kaldim birbiriniz icin dua etmenize birbirine sevinmenize gercekten sicak bi ortam var burda

herkese merhaba,
Tecrübeli arkdaşların yardımını bekliyorum.Son regl tarihim 3 kasım , genellikle 28-29 günde bir ve düzenlidir.Bu ay bebek için ciddi çalıştım..yaklaşık bir haftadır ani hareketlerde kasık batması , karnımda bir boşluk hissi,çok şiddetli bel ve sırt ağrısı,zaman zaman özellikle akşamları ellerime ateş basması,uyku, sık idrar yapma , kokusuz vaginal akıntı, yorgunluk belirtilerim var ..Reglime yaklaşık bir hafta var ve ben gecikme olmadan test yapmak istemiyorum.Hmilleiğinde böyle belirtiler yaşayan oldumu , yardımcı olursanız çok memnun olurum.korku içindeyim ,ilk gebeliğimi dış gebelik olarak yaşadım çünki.bu şekilde belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?