Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

kızlar sorum olcak ben yumurtlama dönemindeyim şuan ve 3 gündür belimde ve kasıklarımda inanılmaz ağrım var ve ayaklarım şişio halsizim bu nedir acaba

aynısı bendede oldu canım kasıklarım belim çok ağrıdı sanki adet olmuşum gibi normalde adet günümden önce olmazdı ağrım olduğundada adet olurdum bilmiyorum 2 haftadır böle yarın adet günüm ama ağrım devam ediyo hala özellikle akşamları ve sabah ağrıyla uyanıyorum kaç gündür nedir bu ya kafayı yiycem ha bide çok halsiz oldum ben uykudan gözümü açamıyorum ama onu mübarek ramazan ayına borçluyum sanırım🙂) şu iki gündür ölüyorum uyku diye hiç bişey yapasım yok bide göğüslerimde mavi ağ şeklinde damarlar belirginleşti göğüs ucuna doğru geliyolar ama göğüslerimde ağrı yok yarını merakla bekliyorum Allhtan hayırlısı🙂))

Merhaba,
Biz bu ay ilk defa deniyoruz. Benim sat 21 temmuz. Şüpheli ilişkiden sonra kasık ağrım başladı ve 4-5 gün kadar sürdü. Özellikle son gün çok arttı ağrım. Ağrı dediğimde tam ağrı değil aslında batma gibi oldu. Oturduğum yerden kalkarken girdi ağrı ve düşeceğimi sandım. Şu an bu ağrım yok geçti. Dün erken olduğunu bile bile dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Bugün çok hafif pembe bi akıntım oldu. Adet olmam için daha var. En erken 18'inde olmam gerekiyor. Arada gecikiyor ama hiç erken gelmedi şimdiye kadar. Başka belirtim yok. Acaba hamile olabilir miyim? Psikolojik olabilir mi? Gerçi uyku hali falan olsa belirtim psikolojik diyeceğim kendim de ama bu ağrıyı psikolojik olarak yaratabilir miyim bilmiyorum 🙂 İlk defa böyle bir ağrı çektim. Biraz uzun oldu ama çok heyecanlıyım kusura bakmayın 🙂 Deneyimli annelerden ve anne adaylarından cevap bekliyorum. Benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

adetinizin 10 gün gecikmesi dahilinde yapılan testler daha güvenilir sonuçlar verir. bunun öncesinde yapılan testlerin güvenilirlik orası ise % 53 gibi bir rakamdır.

slm arkadaşlar bende 1,5 yıllık ewlıyım ewlendıgımızden berı hıç korunmadık ama hıç ovılasyon gununede denk gelmedı bu ay ovılasyona denk getırdık ama şimdiye kadar yaşamadıgım belırtıler yasıyorum kasığımda batma war halsızım çok su içiyorum we belım çok ağrıyor 2 gun once kan testi yaptım negatıf çıktı ama erkendı bılıyorum.sıze sorum kasık ağrıları hamılelık belırtısı olurmu daha önce hiç bu kadar ağrımadı cunku lutfen cvp beklıorumm.

slm arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve 9 haftalık hamileyim 🙂)) korunurken hamile kaldım sürpriz oldu bize 🙂)) normalde adetim hiç gecikmez aksine erken geldiği çok olmuştu ama 2 gün geçince idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. ben de hava değişimi herhalde diye önemsemedim çünkü Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna geldik 🙂)) rakım fena yüksek burada 🙂))) ama eşim benim hep hamile olabileceğimi söyledi. 9 gün sonra kan testinde çıktı. o yuzden idrar testi negatif çıkarsa hemen ümitsizliğe kapılmayın. kan testi yaptırın