Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

zeynepp nerdesin neler oldu bi gelişme varmı bende hala bişi yok yarın bakalım ne olcak yaz gelişmeleri merak ediyorum ....

CANIM MERHABA;
ben de sana baktım ama göremedim. Ben de bir değişiklik yok hala. Hatta regli olacağıma dair de bir belirti yok. Babam biraz rahatsız ona canım sıkıldı. Stresten mi olmuyorum yoksa bebiş mi bilmiyorum ama haftasonu olduğu için de regli olmazsam Ptesi kan testi yaptırırm ama saçma sapan şeyler falan yiyorum inş bebiştir. Mesela bir tabak turşu ve yanında meyve suyu gibi...Bilmiyorum ki yaaaa.....sen de yaz..bu arada beni eklemişsin ama ben becerip seni arkadaş listeme ekleyemedim🙁

olsun cnm önemli değil streste geciktirir ama turşu ve meyve suyu ne alaka kıss
bende 2 tane 5 litrelik turşu bitirmiştim ne suyu kalmıştı ne bişii hayırlısı olsun hakkımızda cnm bekliyoz bakalım

olsun cnm önemli değil streste geciktirir ama turşu ve meyve suyu ne alaka kıss
bende 2 tane 5 litrelik turşu bitirmiştim ne suyu kalmıştı ne bişii hayırlısı olsun hakkımızda cnm bekliyoz bakalım

ikimiz için de inş hayırlısı olur. sen de regli belirtisi var mı? karın ağrısı, bel ağrısı..vs Ya turşu olayı beni de şaşırttı. Bilmiyom bakalım ama psikolojik bişise acaip kilo almış olcam🙁

cnmmm forum sayfasına gel ordayım bekliyom okii bende hiçbi belirti yok dün azcık cicilerim ağrıdı o kadar azcık kasıklarım saniyelik sızlıyo yere yatıp dizimi kendime çekerkende bi şişlik hissediyom içimde o kadar başka bişi yok bende

Canım merh ben geldim sen çıkmışsın naptın varmı bi değişiklik?

zeynepp nerdesin kıss yaptırdın mı test ?? ay bende hala bi değişiklik yok sadece göğüs uçları karardı o kadar . onca şey okuduktan sonra onuda görmek istediğim gibi mi görüyom bilmiyom artık.cevabını yaz merak ediyom seni...malum ben ancak p tesi yaptırcam...hayırlı haberlerini bekliyorum cnm....

nurum83 ve zeynep 81 kızlar bende merak ediyorum sizin sonuçlerı ne oldu hala kan testi yaptırmadınızmı🙂

valla dayanamyıp ben götürcem sizi doktora
😀

nurum83 ve zeynep 81 kızlar bende merak ediyorum sizin sonuçlerı ne oldu hala kan testi yaptırmadınızmı🙂

valla dayanamyıp ben götürcem sizi doktora
😀

Canım merhaba;
Teşkler ilgin için...Biz beklemeye karar verdik Nur'la. Ben Çarşamba kan testi yaptırcam. Bugün gebelik testi almamak için kendimi zor tuttum. Nur'da bir hafta sonra yaptırcak. Hayırlısı olur inş. Benim babam rahatsızdı. Stresten de olmamış olabilirim. Kendimi fazla dinlememeye ve alıştırmamaya çalışıyorum. Nur'dan da ses yok hala. O da olmadı heralde daha. Bekliyorusss...🙁 Haber vericem öğrenince olumlu ya da olumsuzz...