su anda içmiyorum kilo yapmıyor deniyor ama ben yaklaık 10 kilo aldım
62 kilo oldum .. eger hamile kalırsam başlıcam inşallah .. şuanda içtiğim ilaçların yan etkilerini okudum gebelerde kullanabiliyo allaha şükür bakalım 3 gün sonra adet günümüz n e olacak =)
bunlar bir belirtimi çok merak ediyorum .. kaptırmıyorum kendimi artık böyle belirtilere .. ama ilk defa böyle şeyler yaşıyorum .. mide bulantım olacağını sanmıyorum çünkü benim annemde halalarımda teyzelerimde hamileliklerinde bulantı yaşamamışlar
Nurcum merhaba;
Nasılsın var mı bir değişiklik? Ben dayanamadım dün şu gebelik testlerinden yaptım. Sonuç negatif. Ama eşim diyoki onlar henüz sonuç vermezmiş ama benim moralim çok bozuldu🙁
evet bende bugün yaptım çook silik çıktı varla yok arası dikkat edince belli oluyooo erken yaptık zaten en iisi geçmesini beklemek bilemiyom ya belirsizlik çook zoor
Slm ben yenı uye oldum bı sorum olucak yardımcı olursanız sevınırım 7 aylık evlıyım ve cok cocuk ıstıyorum doktora gıttım hıcbı sorun olmadıgını soyledı ben bu ay adet oldum gunumde ama 2 gun az oldu cok mıde bulantım ve sol kasıgımda agrı var hamıle olabılırmıyım cok ıstıyorum yardımcı olurmusunuz
Slm ben yenı uye oldum bı sorum olucak yardımcı olursanız sevınırım 7 aylık evlıyım ve cok cocuk ıstıyorum doktora gıttım hıcbı sorun olmadıgını soyledı ben bu ay adet oldum gunumde ama 2 gun az oldu cok mıde bulantım ve sol kasıgımda agrı var hamıle olabılırmıyım cok ıstıyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım 2 gun gectı ama 10 gundur falan var bulantım kasıgımdada agrı tam agrı gıbı degıl de batıyo adetımde normalde cok agrım olurdu ama bu ay hıc agrım olmadı
evet bende bugün yaptım çook silik çıktı varla yok arası dikkat edince belli oluyooo erken yaptık zaten en iisi geçmesini beklemek bilemiyom ya belirsizlik çook zoor
ben de hiç bişi görünmedi tek çizgi. Senin olabilir öleyse silik çizgi varsa. İşin garip yanı ben de regli olacağıma dair de hiç bi belirti yok. Eskiden göğüslerim acırdı, belim ağrırdı...