Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

haklısın da benim 8inde nurunda öle...çıkmaz sanırım🙁

işte o hiç belli olmaz.ben regl tarihime 8 gün kala öğrendim kan testinde.bence kan testi yaptırırsanız çıkar evet idrar testi için biraz erken olabilir o regl tarihine 1 gün kala yada tarihinde yapılınca daha güzel sonuç veriyor.ama bence siz bi kan testi yaptırın.böyle kendinizi dinleyip acaba bu belirtimi acaba şöyle olunca hamilemiyimdir gibi tespitler yapmak iyi olmuyor.bende bizzat yaşadım hamile kalmadan önceki ay kafama o kadar taktım ki sanki tüm belirtileri yaşıyormuşum gibi gelmişti ama negatif olunca çok üzüldüm .sonra ki ay takmıcam kafama dedim daha rahat oldum kendimi dinlemedim doğru düzgün hiçbir belirtide hissetmedim ve başka bir sebeple gittiğim hastanede gebe olduğumu öğrendim.bence yapmayın kendinize bunu çok zor oluyo sonra... eğer sabredemiyorsanız bence en güzeli kan testi... baya erken sonuç veriyor...

haklısın ama kan testi için eşim erken diyo...gecikirse yaparız dedi...🙁 senin için çok sevindim ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm...hayırlısı olur inş bizim için de...

haklısın ama kan testi için eşim erken diyo...gecikirse yaparız dedi...🙁 senin için çok sevindim ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm...hayırlısı olur inş bizim için de...

tabiki eşinle birlikte alacağınız bir karar tatlım haklısın umarım güzel haberlerinizi bir an evvel alırız.hayırlısını versin Allah'ım hepimiz için.güzel dileklerin içinde teşekkür ederim.. haberlerinizi bekliyorum.. hemen haber verin bizlerede...

selam arkadaşlar .. bende aranıza yeni katıldım ..

6 aylık evliym 5 aydır korunmuyoruz.. ama hala bi haber yok meleğimizden.. =)

ben 20 yaşındaım ve bu konu hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim .. şöle anlatayım size: ocagın 8 inde adet olmam gerekiyo ve ben yaklaşık 1 haftadır yani adetime on onbeş gün kaladan beri bel ağrısı çekiyorum .. günde bir kaç kez kasıklarımda adet olmuşum gibi sancılarım oluyo .. ıslaklık hissediyorum banyoya koşuyorum ama hiç bir adet belirtisi göremiyorum ..

ve yine aynı zaman diliminde yani bel agrımla aynı zamanda sol göğsümde inanılmaz bir acı var .. ucu çok acıyor .. sol tarafıma yatamıyorum bazı geceler.. sizce bunlar neden olabilir gebelik belirtisi midir_?

aramıza hoşgeldin cnm bizdede aynı belirtiler var bende 8 de olucam zeynepte bakalım bekliyoruz merakla 10 gün önceden oldu bu belirtiler bende de bu gün yok bakalım ıslaklık bendede var akıntım çok bakalım....karbonat die bişi duyduk onu yaptım önceleri dibe çöküyodu 2 gün baloncuk çıkardı dün bugünse cooss die kabardı doğruluk payı ne bilmiyorum ama uzun süredir deniyodum ilkkez kabardı hakkımızda hayırlısı ne dielim allah tüm isteyenlere bi melek versin...

amin inşallah.. ben normaldede çok sancılı adet dönemleri yaşarım .ama önceden belim ağrımaz.. adet olacağım gün boşluklarıma sancı girdiği gbi hemen tuvalete koşarım adet olurum hemen yani .. böyle belirtiler olmazdı.. ama bir de şundan korkuyorum şuanda bronşitim ..ve eger hamileysem kullandıgım ilaçlar bebek varsa bebge zarar verebilir ve şu durumda düşük ihtimalide çok yükselir diye çok korkuyorum

düzenli ağdet görüyosan hemen tahlil yaptır çıkıyo çünki ona göre tedavi olursun bronşitini zaman kaybetme allah korusun düşük olursa beklemen gerek en az 5 6 ay...git yaptır bi kan testi ....folicasit içiyon mu sen...

su anda içmiyorum kilo yapmıyor deniyor ama ben yaklaık 10 kilo aldım
62 kilo oldum .. eger hamile kalırsam başlıcam inşallah .. şuanda içtiğim ilaçların yan etkilerini okudum gebelerde kullanabiliyo allaha şükür bakalım 3 gün sonra adet günümüz n e olacak =)