adetimi 2 gün kala kanda bete hcg yaptırmıştım sonuç negatifti🙁çok üzüldüm çok ağladım 2gün sonra adet sancısı başladı kahverengi bi akıntı ...tamam adet başladı dedim ama akşama devam etmedi tekrar dr gittim beta hcg yapıldı POZİTİFFF🙂 şimdi Allahımıza çok şükür 7 yaşında bir oğlum var.
arkadaşlar aranızda adetinden 1-2 gün önce idrar testi yapıp negatif çıkan ama sonra hamile olduğuğunu öğrenen var mı?ben test yaptım 2 gün önce negatifti bugün adet görmem lazım ama hala olmadı sizce yanılmış olabilir mi test?lütfen bunu yaşayan varsa bana fikir versin...çok merak ediyorum tekrar test yapmak istiyorum ama en azından 1-2 gün gecikene kadar beklemek istiyorum.kendime hakim olabilirsem tabi... 🙁
kızlar benim sol kasıkta ağrı,batma fln var bide sol kolum ağrıyor bu gün:ahhhhh:bide dün akşam küçük tansiyon 4 lerdeydi.başım ağrıdı ve m,den bulandı çok🙁
canım hala regl olmadım ben 🙂 25 inde olmam gerekiyordu normal şartlarla ama tabi doğum kontrol hapınıda yeni bıraktığım için bir gecikme olabilir diye bekliyorum biraz daha gecikmesini.ama sanki heran olacakmşım gibi ağrılarım var
canım hala regl olmadım ben 🙂 25 inde olmam gerekiyordu normal şartlarla ama tabi doğum kontrol hapınıda yeni bıraktığım için bir gecikme olabilir diye bekliyorum biraz daha gecikmesini.ama sanki heran olacakmşım gibi ağrılarım var
bende yeni katıldım aranıza herkese çok slmlar ... 🙂 bende bebişim olsun istiom adetime 3 gün var test yaptık 2 gün önce negatifti ama kasıklarımda ağrı var ara ara Allah herkesin yardımcısı olsun açılan elleri boş çevirmesin .
moralini bozma her ay yeni bi umut.biz bu ay yumurtlamayı küs geçirdiğimiz için bi icraat olmadı belki tuttuysa son gün😛 adet düzenim değişince hesapta şaştı hayırlısı hepimize