Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba , test yapmadan gebe olup olmadığınızı öğrenemezsiniz.. Yani sivilcelenme ve mide bulantısı var diye hamilesiniz diyemeyiz. 2 aylık gecikme var eczaneden test alıp yapın . Sonuç negatifse jinekoloğa görünüp muayene olun. Yapılacak hormon tetkitleri ve muayene ile durumunuz hakkın da bilgi edinebilirsiniz.

Iyi akşamlar adetim 5gun gecikti.Test yaptırdım beta HCg 450 cıktı bayram tatili dolayısıyla sonucumu yorumlayacak bir doktor bulamadım hamileyim diye düşünüyorum.Hamile miyim?

Merhaba, yumurtlama tarihimden 1 gün önce prezervatifle korunarak ilişkiye girdim. Prezervatif patlamadı ve eşim içimdeyken boşalmadı. Alttan sızdırmış olabileceğinden korktum ancak eşim böyle bir şey olmadığını söyledi genelde bu tarihlere dikkat ederdik. Yine de hamilelik riski var mıdır?

Yani kullandığınız kontrol yönteminde bir yırtık olması çok düşük bir ihtimal zaten bunu bilirdiniz. Alttan vs sızdırmaz mrk etmeyin. Hamilelik riskinizin olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Merhabalar nişanlımla sürtünme yoluyla biseyler yaşadık kesinlikle boşalma olmadı ama tedbir amaçlı ella kullandım daha sonrasında 1-2 adet gördüm ama bu ay daha adet olmadım 2 test yaptim negatif cıktı ama adetimin üzerinden 7 gün geçti hamile olma ihtimalim var mi

Şimdi dediğinizi tam olarak anlamış değilim. bir iki kere adet oldunuz da sonradan yine mi birlikte oldunuz anlamış değilim. Biraz daha net yazabilir misiniz lütfen ? Ne zaman birlikte oldunuz hangi gün ella aldınız ? Testi ne zaman yaptınız adet ne zaman olacaktınız ?

27 haziranda akşamında nişanlımla sürtünme yoluyla birlikte olduk kesinlikle bosalma olmadigini soyluyor 28 inde de ella kullandım tedbir amaçlı temmuz ayında 25 i gibi iki uc günlük bir akıntım oldu bittikten bi hafta sonra test yaptim negatif cıktı agustos ayında hasta olmadım ama test yaptim o da negatif cıktı ama ben daha adet olmadım bu durumda hamile kalma durumun mu var yoksa ella dan kaynaklanan bi gecikme mi yaşıyorum

Merhaba , ejakülasyon olmadı ise gebe kalma olalığı yok denecek kadar düştür. ( Zevk suyuyla düşük ihtimalde olsa gebelik söz konusu olabilir) Gecikmeniz muhtemelen ilaç kaynaklı olabilir. Test sonucunuz negatif olduğuna göre gebelik söz konusu değil. Mensiniz hala başlamadı ise bir kadın doğum uzmanına görünmeniz de fayda var.

selamlar 19 agustos 2017 adet tarıhımın baslanhıcıdır. adetim 4 gün suruyor yaklasık. 19 u hafıf akıntı ssklınde baslıyor. 23 agustos adetımın bitişidir. 8 eylul 2017 bugun ılıskıye gırdım hamıle kalma sansım varmıdır ? bu sabah ılıskı oncesı ve dün kasıklarımda sancı vardır ıns adet olmam . adetım genelde 28-26 gun arası olmaktadır. hamılelık ıcın sansım var mkdır l