Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Selam arkadaşlar daha yeni üyelik açtım... şimdi gelelilm sorumuza 4 yıllık evliyiz. Ve ben hiç korunmadı eşim korunurdu. Maddi durumlardan dolayı çocuk planımız yoktu. Şimdi bu ay başladık ilk defa. Yumurtlama günümü hesaplamayı bildiğimden o gün çalıştık ertesi günde. Şuan adet olmama 5 gün var. Ama şuda var geçen ay 4 gün önce adet oldum. Neyse. Şimdiii karın ağrım var adet ağrısına benzer akıntım var ancak beyaz. Göğüslerimde hassasiyet var ve bu yaklaşık 5 gündür var. Çok erken gibime geliyor adet belirtisi içinde hamilelik belirtisi içnde acaba olabilir mi? Önceden tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Üyeliğiniz hayırlı olsun. Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi yapılmaz. Bu yanlış ve yanıltıcı olur. Saydıklarınız da adet döneminde ve gebeliğin erken döneminde görülen yakınmalar. Gebe olup olup olmadığınızı gecikmeniz olursa test yaparak öğrenebilirsiniz..

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için.. ancak hiç olmazdım böyle ağrı var ama biley yok sanırım üşüttüm kan testi yaptırsam bi faydası olur mu acaba?

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bir sıkıntım var paylaşmak istiyorum.ben ayın 1 inde ilk aşılamamı oldum bugün 12.günü sizce kanda sonuç alabilirmiyim.birde çatlatma iğnesinin etkisinin uzun bir dönem sürdüğünü söylemişti arkadaşlar fakat ben 4.gün evde yaptım ikinci çizgi silik çıktı 6.gün baktığımda ise negatifti.aranızda bu durumu yaşayıp daha sonra kanda baktığında pozitif olan var mı inanın çok merak ediyorum.ilk defa yumurtam büyüdü senelerdir.sadece yumurtayı büyütmek için uğraştık o da 1 tane 20 mm oldu.kaybetmek istemiyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve size bişey danışmak istiyorum.ilk aşılamamı 01/02/2017 de oldum.doktor 15 gün bekle dedi bugün 12.günüm sonuç kanda çıkar mı ve 12.günde pozitif alan oldu mu.birde bana herkes çatlatma iğnesinden sonra ilk 10 gün bakma iğnenin etkisinden dolayı hep pozitif görebilirsin demişti.fakat ben dayanamayıp 4.günde baktım 2. çizgi var ile yok arasındaydı.6.gün merak edip tekrar baktım.bu sefer tek çizgiydi.Yine aynı bu şekilde olup sonucu kan testinde pozitif olan var mı artık çok merak ediyorum.zaten senelerce yumurtam byusun diye uğrastık olmamıstı.ilk defa 1 tanede olsa 20 mm ulaşmışken kacırmak istemiyorum.

Merhaba ,

Hekiminiz ne zaman test yapmanız gerektiği konusun da sizi bilgilendirmiş.Siz testi erken yapmışsınız.Testi erken yapmanız ilaç kaynaklı pozitif sonuç almanıza neden olur. Mensiniz gerçekleşmez ise size önerilen tarihte tekrar test yapın..