Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

canım yazdıklarına çok üzüldüm inş ii haberlerle dönersin bize bu arada çok yakın bi tanıdığımında iki rahimi var onada ilk zaman dr biri ikiz olailir ama diğeri ölmüş falan dedi o sırada bir iki damla kanması olmuştu öyle gitmişti sonra başka dr gittiler düşük riskini oldugunu fakat öyle ikinici bi bebeğin olmadıgını söyledi uzun süre dinleyip yattı sadece ec ye gidip geliyordu şu an çok şükür ki iyi allah sanada yavrunu hayılısı ise bağışlar haberlerini bekliyorum

kötü haberim var 🙁 bebeğimin kalbi durdu kanamalara dayanamadı. 🙁 gecen hafta kürtaj oldum 🙁 öyle heveslenmiştim öyle mutluydum ki yıkıldım 🙁

kürtajımda çok zor olmuş. doktorum yaptıgım en zor kürtajdı dedi. çift olmasından kaynaklı. hala bi parca kalmış bebek yok da işte yine bi parca varmıs. düşürmeye çalısıyoruz ilaçlarla. birde rahimin sag tarafını çok inceltmiş 🙁 bakalım ne olacak ilerde. inşallah bir an önce toplarım kendimi 🙁

kürtajımda çok zor olmuş. doktorum yaptıgım en zor kürtajdı dedi. çift olmasından kaynaklı. hala bi parca kalmış bebek yok da işte yine bi parca varmıs. düşürmeye çalısıyoruz ilaçlarla. birde rahimin sag tarafını çok inceltmiş 🙁 bakalım ne olacak ilerde. inşallah bir an önce toplarım kendimi 🙁
inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun kendi sağlığın herşeyden önemli sen iyi olki yeniden gelsin bebeğin rabbim şifanı versin

amin 🙁 inşallah bi sıkıntı yasamam ilerisinde. tekrar hamile kaldıgımda aynı sıkıntıyı yasarım diye korkuyorum. bebeğin ölümüniün kesin sebebini bilmeyince korkuyorum 🙁 allahım hayırlısıyla cocugumun olmasını ve kucagıma almayı nasip eder 🙁

canım çok üzüldüm inş gün gelir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ama bi kadın doğumcudan duymuştum düşen bebklerin çoğu ilerde sakat özürlü yada hastalıklı bi bebek oldugu için düşermiş sende kendini böyle teselli etmeye calıs cnm

Geri