Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

meraba öncelikle geçmiş olsun inş bebeğini kaybetmezsin kendine dikkat et ve dr un ne dedi bilmiyorum ama bu durumda yatman gerekiyor o kahverengi lekeler kesilene kadar risk var demektir bu durumlarda ben dr dan kız bebeklerinin erkek bebeğe göre daha dirençli ve anneye tutunmada daha güçlü olduğunu duydum inş bebeğin kızdır vesana sıkı sıkı tutunup bu kötü günleri atlatırsınız.rabbim yar ve yardımcın olsun hala kalp atışı varsa ümüdini kesme inş doktordanda güzel haber alırsın

- - - Updated - - -

meraba öncelikle geçmiş olsun inş bebeğini kaybetmezsin kendine dikkat et ve dr un ne dedi bilmiyorum ama bu durumda yatman gerekiyor o kahverengi lekeler kesilene kadar risk var demektir bu durumlarda ben dr dan kız bebeklerinin erkek bebeğe göre daha dirençli ve anneye tutunmada daha güçlü olduğunu duydum inş bebeğin kızdır vesana sıkı sıkı tutunup bu kötü günleri atlatırsınız.rabbim yar ve yardımcın olsun hala kalp atışı varsa ümüdini kesme inş doktordanda güzel haber alırsın

inşallah güzel haber alırız.. yarınki kontrolü sabırsızlıkla BEKLİYORUM.. su an kalbi atıyormu bilmiyorum. cuma günü atıyordu.. kahverengi lekelerinde ikinci rahimden geldiğini söylemişti doktor. bebekteki kanamanın durdugunu söylemişti. ama işte kalp atışı zayıf oldugu için çok ümitlenmeyin dedi.. yarın göreceğiz sonucu. ille dursun diyemiyorum. allahım sağlıklıysa yaşamasına izin versin diyorum.. çünkü genelde sakatlık vrsa böyle sorun ysanıyormus tabi normal tek rahimli insanlarda. çift rahimde farklı oluyo. o yüzden herşey değişiyo. normal bir kiside sıkıntı yaratan kahverengi lekelenme bende sıkıntı olmmayabiliyo. o yüzden öyle hiçbirşey bilmeden habersiz bekliyorum... 🙁 hayırlısını versin allahım..

hamılemıyım??

merhaba benim adetım 35 gun gecikti 8 aylık bı bebegım var sezeryan dogumdu hiç istemıyoruz 2 gun öncede beta hcg test yaptırdım sonuç 0,16 çıktı negatıf ama neden adet olmuyıorum acaba bu teste guvenebılırmıyım kesın negatıf mıdır

kızlar bişey sorucam adet bitiminin ertesi günü yada o hafta ilişkiye girilse hamile kalınır mı yani yumurtalamadan birkaç gün önce?

sevgilimle tam birlikte olmadik cok utanarak soyluyorum sadece birazini soktu icime :-( bosalmadim diyo dun adet olmam gerekiyodu nolur bisey diyin hamile olamam bu hayAtimi sonu olur siz ablalar daha bilgilisiniz nolur bisey diyin nolur bosalmadan once siviylada oluyomus ama oyle bisey olmadi diyo erkek arkdsm

kızlar bişey sorucam adet bitiminin ertesi günü yada o hafta ilişkiye girilse hamile kalınır mı yani yumurtalamadan birkaç gün önce?

canım bazı kadınlarda tesadüfen adet bitiminden birkaç gün sonra yumurtlaya biliyolar mesela bende adetten hemen sonra hamile kalmıştım olma ihtimali olabiliyor ama herkeste yada herzaman değil

8 ay önce doğum yapan kayıtsız üye, eğer emziriyorsan, emzirmeye bağlı düzensizlikler çok normaldir. Ama bu gebelik olmayacak demek değildir. 1 hafta daha beklemeni ve BETA HCG tahlilini
tekrarlamanı öneririm.
Not tıbbi sekreterim 🙂 kadın doğum uzmanının yanında 🙂
sizlere yardımcı olabileceğimi düşünüyorum

yumurtalama tarihinden 3 gün önceye kadar girilen ilişkilerde
her zaman gebelik riski vardır
çünkü bildiğimiz gibi bazen spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor
yani orada pusuya yatmış gelen yumurtayı döllemek için bekliyor
durumda olabilir

kızlar hamile değilmişim yaa offf çok üzgünüm o kadar hayal kurmuştum. negatif sonucu almaktan çok korkmuştum korktuğum başıma geldi çoook üzgünümmm :/