Meraba arkadaşlar:
en son adetimi 10 temmuzda olmuştum ve ağustosta adet dönemine yakın eşimle ilişkiye girdik. adetim 24 gün gecikti. Bazı belirtilerimde var sabahları uyandığımda mide bulantısı arada sırada baş dönmeleri gibi. iki üç gün önce bi kaç gün boyunca çok az kan geldi şu an kan falan gelmiyor bir keresindede idrarım çok koyuydu siyah gibiydi. ve idrarım bayağı koyu. sizce hamile miyim test yaptıracağım ama negafit çıkmasından çok korkuyorum eşimde sabırsızlanıyor ikimizde çok istiyoruz ama ben negatif çıkmasından korktuğum için cesaret edemiyorum yardımcı olun bana lütfen. çok istiyorum bebeğimii 🙂
Meraba arkadaşlar:
en son adetimi 10 temmuzda olmuştum ve ağustosta adet dönemine yakın eşimle ilişkiye girdik. adetim 24 gün gecikti. Bazı belirtilerimde var sabahları uyandığımda mide bulantısı arada sırada baş dönmeleri gibi. iki üç gün önce bi kaç gün boyunca çok az kan geldi şu an kan falan gelmiyor bir keresindede idrarım çok koyuydu siyah gibiydi. ve idrarım bayağı koyu. sizce hamile miyim test yaptıracağım ama negafit çıkmasından çok korkuyorum eşimde sabırsızlanıyor ikimizde çok istiyoruz ama ben negatif çıkmasından korktuğum için cesaret edemiyorum yardımcı olun bana lütfen. çok istiyorum bebeğimii 🙂
adetin 24 gün gecikti ve sen hala doktora gitmedin mi? inanmıyorum sana. hemen doktora git durumu anlat zaten ilk yapacağı kan testi olur ben 9 haftalık hamileyim idrarının koyu gelmesi %99 az sıvı tüketmenden kaynaklanıyor. eğer hamile isen o arada kan gelmesi düşük tehlikesi olduğunun kanıtı olabilir. elini çabuk tut hemen dokrora git ve durumu açık açık anlat. madem bu kadar cocuk istiyorsunuz bu kadar zaman nasıl durabildin
mrb. bende en son agustosun 8inde adet oldum eylülde daha olmadım ve geciktiğinden beri belim çok ağrıyo normalde hiç agrımaz gögsümdede biraz agrı var ama anlayamadım acaba hamilemiyim bunu anlamam için ne kadar daha beklemem gerekiyo..
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.bi süredir yazılarınızı okuyorum.benimde bi kaç sorum olucak.reglime daha 5 gün var,halsizlik,uyku,kasıklarımda ve belimde ağrı var,beyaz kokusuz yoğurt gibi akıntım geliyo ve tuvalette yanma yapıyo,ayrıca son 2 gündür dayanılmaz baş ağrısıyla uyanıyorum ve günboyu geçmiyo.kızlar sizce hamile kalmış olabilir miyim son reglimden bu yana düzenli çalışıyoruz inş yüzümüz güler
bende bir yıllık evliyim fakat hamile kalmadım 3 ay önce doktora gitttim doktor bana progestan verdi kullandım 3. aydayım ve adetim bittikten 15 gün sonra adetim geldi ama kahverengi ve çok az acaba hamile olabilirmiyim
mrb bende bir yıllık evliyim ilk üç ay korunduk istemiyorduk korunmayı bıraktık ama olmadı üç ay önce doktora gittim progestan verdi bana şimdi üç aydır kullanıyorum 3. ayımda adetten 15 gün sonra hastalandım fakat koyu kahverengi vede çok az geliyo acaba durumum nedir hamilemiyimdir
Merhaba kızlar
bizde bu ay umutluyduk 19 eylül olan adet günümü atlatıp bebeğimize kavuşmayı beklerken 15 eylül itibariyle kırmızı kart..inş.önümüzdeki ay meleğimiz bize tutunur isteyen ve bekleyen herkes için hayırlısı arkadaşlar
merhabe ben bundan yaklasik 3 ay önce sevgilimle tam degl ama sürtünerek bi iliski yasadim ondan snra 20 günde bir 4 kez adet gördüm ama son 15 gündür karnimda bi sislik, sertlik ve gaz var ben çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmek istiyorum acaba hamilemiyim??? anlamadan sperm bulaşmiş olabilir mi??? ltfn yardimci olun tesekkrler.
merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum.. 3 hafta kadar önce gebelk haberi vermiştim.. epey konuşmuştuk. kötü bi haberim var moralim bozuldu biraz sizlerle paylaşmak istedim.. bende çift rahim varmış. 🙁 ve iki tarafta da kese oluşuyo. birinde bebek var digerinde yok boş. bi ara epey kanamam oldu parca düştü bir haftadır kanama çekiyorum ama bebek doruyo. başlarda bebekte birşey yoktu. ama birkaç gündür doktor bebeğin kesesinin bozuldugunu ve kalp atışlarının zayıfladıgını söyledi. su anda sürekli azar azar kahverengimsi pıhtı şeklinde akıntı var.. 🙁bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.. ilk kanama gününe göre sonrasında kesede düzelme var ama kalp atışı hala zayıf yarın tekrar kontrolüm var. 🙁 bakalım ne olacak. bu çift rahim hakkında bilgisi olan varmı.. bebeğin kesesinin bozulmasına sebep o mu acaba 🙁