melekler cok acil yardımınıza ihtiyacım var,adetim 3 gün önce bitti,eşimle adet olmadan 4-5 gün önce birlikte olduk,adetim bitti ama hala ara ara yeniden regl olacakmışım gibi ağrım var,canım hiç bir şey yemek istemiyor,ama karnımda sürekli bi gurultu,uykum geliyor,hafif hafif sancılar giriyor,adetim bittiği gün adet sancılarım başladı sanki,dün gündüz bir kaç saat uyudum ve rüyamda yeniden gelinlik giyiyodum,ve ve aynı rüyanın içinde deli gibi çikolata yiiyodum,hamileler cok rüya görürmüş ya,evli baanın gelinlik giymesi de bebeğe yorumlanıyor,karnımda da şişlik var,reglim bitti ama şişliğim hala inmedi,üşüyorum bide çorapsız ve hırkasız gezemiyorum,saçma ama dün bi de bir şey için şu olursa hamileyim dedim ve iki saniye geçmeden o dediğim şey oldu,acaba dedim Rabbimin bir mesajı bu dedim,çünkü sigara içmeye devam ediyorum,çıldırmak üzereyim yarın kan testi yaptırcam ama negatif olmasından korkuyorum,hamile olabilir miyim sizce bu yaşadıklarım normal m,mide bulantım da var özellikle sigara içerken ne olur bana yardım edin,cevaplarınızı dört gözle bekliyorum 🙁((