A Ahsen23 Forum Okuru 2 Ocak 2020 #1 Hamilelik testi öncesi su içmek teste etki eder mi Merhabalar cinsel ilişkimden 15 gün sonra yani bugun adetimi beklediğim gün test yaptım sonuc negatif çıktı erken gebelik testi ydi fakat su içtim onceisnde bu sonucu negatif yaparr mı
Merhabalar cinsel ilişkimden 15 gün sonra yani bugun adetimi beklediğim gün test yaptım sonuc negatif çıktı erken gebelik testi ydi fakat su içtim onceisnde bu sonucu negatif yaparr mı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ocak 2020 #2 Selamlar hayır tabiki hamilelik testi öncesinde su içmenizin sonuca uzaktan yakından bir tesiri yoktur.
Selamlar hayır tabiki hamilelik testi öncesinde su içmenizin sonuca uzaktan yakından bir tesiri yoktur.
A Ahsen23 Forum Okuru 2 Ocak 2020 #3 SadmiN' Alıntı: Selamlar hayır tabiki hamilelik testi öncesinde su içmenizin sonuca uzaktan yakından bir tesiri yoktur. Genişletmek için tıkla ... 15.günde test yaptım hamile değilim dimi o halde sürtünmeli bir ilişki yaşamışyım boşalma vajinama olmadı test negatif çıktı
SadmiN' Alıntı: Selamlar hayır tabiki hamilelik testi öncesinde su içmenizin sonuca uzaktan yakından bir tesiri yoktur. Genişletmek için tıkla ... 15.günde test yaptım hamile değilim dimi o halde sürtünmeli bir ilişki yaşamışyım boşalma vajinama olmadı test negatif çıktı