Likapam Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #211 Hulya034' Alıntı: @Likapam Genişletmek için tıkla ... Tatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan
Hulya034' Alıntı: @Likapam Genişletmek için tıkla ... Tatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #212 Likapam' Alıntı: Tatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan Genişletmek için tıkla ... Ben az önce gene idrar testi yaptım oncomed marka ile. Negatif cıktı doğrudur değil mi
Likapam' Alıntı: Tatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan Genişletmek için tıkla ... Ben az önce gene idrar testi yaptım oncomed marka ile. Negatif cıktı doğrudur değil mi
B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 17 Mayıs 2019 #213 Hulya034' Alıntı: Hayır değilim baktım uygulamadan. Gebelik değil demi Genişletmek için tıkla ... Hulya034' Alıntı: Ben az önce gene idrar testi yaptım oncomed marka ile. Negatif cıktı doğrudur değil mi Genişletmek için tıkla ... Evet bostan yere para harcayıp durma
Hulya034' Alıntı: Hayır değilim baktım uygulamadan. Gebelik değil demi Genişletmek için tıkla ... Hulya034' Alıntı: Ben az önce gene idrar testi yaptım oncomed marka ile. Negatif cıktı doğrudur değil mi Genişletmek için tıkla ... Evet bostan yere para harcayıp durma
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #214 Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Evet bostan yere para harcayıp durma Genişletmek için tıkla ... Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Evet bostan yere para harcayıp durma Genişletmek için tıkla ... Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #215 Hulya034' Alıntı: Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı Genişletmek için tıkla ... @Baaaahhhaaaarrr @Likapam
Hulya034' Alıntı: Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı Genişletmek için tıkla ... @Baaaahhhaaaarrr @Likapam
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #216 Hulya034' Alıntı: Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı Genişletmek için tıkla ... Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin
Hulya034' Alıntı: Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı Genişletmek için tıkla ... Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #217 Likapam' Alıntı: Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin Genişletmek için tıkla ... Likapam' Alıntı: Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin Genişletmek için tıkla ... 10 dk sonra da negatifti ama sonradan Tnin orda buharlı pembw olmuş ama çizgi değil
Likapam' Alıntı: Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin Genişletmek için tıkla ... Likapam' Alıntı: Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin Genişletmek için tıkla ... 10 dk sonra da negatifti ama sonradan Tnin orda buharlı pembw olmuş ama çizgi değil
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #218 Hulya034' Alıntı: 10 dk sonra da negatifti ama sonradan Tnin orda buharlı pembw olmuş ama çizgi değil Genişletmek için tıkla ... Zor gözüküyodu ama çizgi yoktu offf kafayı yicem @SadmiN
Hulya034' Alıntı: 10 dk sonra da negatifti ama sonradan Tnin orda buharlı pembw olmuş ama çizgi değil Genişletmek için tıkla ... Zor gözüküyodu ama çizgi yoktu offf kafayı yicem @SadmiN
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Mayıs 2019 #219 Hulya034' Alıntı: Zor gözüküyodu ama çizgi yoktu offf kafayı yicem @SadmiN Genişletmek için tıkla ... @Baaaahhhaaaarrr
Hulya034' Alıntı: Zor gözüküyodu ama çizgi yoktu offf kafayı yicem @SadmiN Genişletmek için tıkla ... @Baaaahhhaaaarrr