Hamilelik suphesi icindeyim 2 senelik evliyim 3 temmuzda hastalandim 7 temmuzda da bitti hic olmayan birsey oldu ve ara kanamalarim oldu ce dunde adetime birgun kala hafif bir kanama geldi sandi adet ariso gibi ama ne gelen var ne giden acaba hamilemiyim bir yardimci olur musubuz

Merhaba, ara kanamalar sadece gebelikten dolayı olmaz. Hormonal yada rahim kaynaklı bir durumdan kaynaklanmış olabilir..Tedbir amaçlı gebelik testi yapın ve sonuca göre hekime görünün. Şu an yapmanız gereken en mantıklı girişim bu şekilde..

adetime 1 gün var ama bütün belirtileri yaşıyorum 4 yıllık evliyim ilk defa kendimi hamile hisediyorum sizce hamile olabilirmiyim?

Merhaba, benzer sorulara verdiğimiz yanıtı birebir size de veriyorum. Belirtiler den yola çıkarak gebelik teşhisi yapılmaz. Bu yanlış ve yanıltıcı olur. Belirtiler pskilojik olduğu gibi tıbbi bir neden den dolayıda kaynaklanabilir. Bu yüzden size önerimiz gebelik şüphesinde ; beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yapmanız..

adetime 1 gün var ama bütün belirtileri yaşıyorum 4 yıllık evliyim ilk defa kendimi hamile hisediyorum sizce hamile olabilirmiyim?

Merhaba arkadaşım. 2 gün daha bekle öyle gebelik testi yap .Doktorlarda en az 3 -5 günlük gecikme olursa test yapın diyor. Geç döllenme olursa testte çıkmayabilir. Bu yüzden bir kaç gün beklemek en doğrusu. İnşallah gebesinizdir sonucu bizimle mutlaka paylaşın😉

Bnm bugun regl olmam gerekliydi fakat bunun yerine cok hafif akintilar yasiyorum dun test almistim kanamam baslayinca yapmadim ama sabah baktim ki hafof bir akintim var buna dayanarak test yaptim ve sonuc negatif cikti ama hastalanmadim da kasiklarimda hastalanacakmisom gibi agri var hamilelik varmi sizce bir yardimci olabilir misiniz ??

Gebe olup olmadığınızı ilerleyen saatlerde anlarsınız. Mensin ilk günü malum lekelenme olur. Saatler ilerledikçe yada ikinci gün mens yoğunlaşır. Bu yüzden mensinizi gözlemleyin ona göre tekrar şüpheniz için test yapın..( Evde yapılan testler hatalı sonuç verebilir HCG testi yapın )