Merhaba,

Bulgular gebelik yönünde . İdrardan yapılan gebelik kitin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir. Gebeliğinizin teyidi için öncelikle HCG testi yapın ardından hekime görünün.

31 ocakta korunmasız ilişki oldu adetim 18 şubat aşırı derecede kokuya hassasiyetim var hamilemiyim sizce ?

Belirtilere göre gebeliğin varlığı veya yokluğu tespit edilmez. Bu kadar erken dönemde de hamilelik belirtileri oluşmaz. Reglinizde gecikme olursa test yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Iyi günler. Benim herhangi bir ilişkim yok. Tiroidid yani guatr hastasıyım. 3senedir tedavi görüyorum. Adetim hiç gecikmemişti. Bu ay 2hafta gecikti. Sadece çok hafif kasık ağrılarım var. Sorum şu ki 1ay önce kız erkek karışık kullanılan bir klozet tuvalete girmek zorunda kaldım ve daha önce böyle hamile kalındığını duymuştum. Bu mümkün mü

Merhaba arkadaşlar ben 29 gunde bir adet oluyorum. En son 14 subatta adet olmustum ondan onceki ayda 16 ocakta olmustum. Ama son adetimde İstanbul'da degildim Bursaya gitmistim vecevre faktörleri nedeniyle tamamen adet olamadım cok az az oldu ve bitti. Son adetimden sonra 23subat zamanı sevgilimle beraberdim. İliskiye girmedik ama bi sekilde boşaldı. Şimdi benden koyu kahverengi akıntı geliyor kıvamlı şıp şıp damlıyor gunluk pedimin ust kısmını kaplamisti bi gunde, daha önce hic yasamamistim bunu hep adetimin sonunda gelirdi daha adetimede var 13-14 Mart gibi olacağım. Hamile kalmis olabilir miyim? Kesinlimle iliskiye girmedik ama bulasmis olabilir mi cok dusuk bi ihtimal beni bulmus mudur

Merhaba , korunmasız her birliktelik istenmeyen gebelik açısın dan risktir. Lekelenmeler sadece gebelik kaynaklı olmaz. Rahim, hormonal ,stres gibi faktörler de lekelenmeye sebep olabilir. Lekelenmeniz süreklilik gösterirse hekime görünüp muayene olun + mensinizde gecikme söz konusu olursa gebelik testi yapın..

Bir ay kadar önce sevgilimle ayakta kıyafetsiz sürtünerek ilişkiye girdik cinsel birleşme olmadan ve boşalma olmadı zevk suyundan hamile kalma riski nedir ayrıca üç dört gün sonrasında adet oldum bir hafta oldum adetimi kist var ondanda erken olabilir yada bu üstüne görme olabilir mi adetten bir hafta sonra üç kerede gebelik testi yaptım negatif çıktı ardından geçen ay olduğum adet tarihinden 4 gün önce tekrar oldum ama üstüne görme olmasından korkuyorum tekrar gebelik testi yaptırmayı düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı

Bu tür ilişkide hamile kalma söz konusu olmaz. Mensinizde gerçekleşmiş Hamile olmadığınıza kendinizi ikna etmeye bakın. Şüpheyi kafanız dan atamıyorsanız bir kadın doğum uzmanına görünebilirsiniz.

Bir türlü kafamdan atamıyorum 1 ayı geçti sürekli bunu düşünüyorum doktora gitsem daha önceki kayıtlardan gittiğim belli olur diye gidemiyorum anneme söylesem diyorum ama korkuyorum daha evlenmemize çok var tepki göstereceğini biliyorum