evet kardesim sen cok guzel bir konuya temas ettin.edepsizce ahlaksizca bir durum bu.erkek arkadasindan hamile kalmak...en onemlisi islam disi.rabbim bu azginlik karsisinda bela vermiyor.yuce rabbim.ama sixin haliniz ne olacak o buyuk gunde...cevap verin
bencede ya bu ne edepsizlik utanmadan soruyo birde..terbiyesiz oturmuşuz yağmur bekliyoruz kar bekliyoruz tepemize taş yağsada yeridir...rabbim sizin gibilerini hidayete erdirsin inşllh
Yani su evlilik disi birlikteliklere gerekten cok kiziyorum.. Ve okudum erkek arkdsmla diosunuz nekdr ayip Esim demek varken hem edep acisindan hemde ser en son derece yakisiksiz bi durum.. Ama goruorumki kimse pisman dil acaba hamilemiyim acaba.. Ya oleyse ne deisicek?????
Uc haftalik evliym. Ilk ilişkimize adetim bittiktrn hemen sonra girdik hamilelik belirtilerini yaşıyorum . Bu kadar erken belli olir mu hamile oldugum acaba ?
Merhaba size bi sorum olacaktı benim adetim 04.04.2014 ve 2 mayısta adet olmaliydim ve adetimden 6 gün geçti göğüslerimde dolgunluk acı var ve bi hafta önce bir damladanda az kanım geldi ama ne bulantım var nede baş ağrısı sizce olabilir mi??