Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

kızlaar persembe gunu doktora gittim seker yuklemesi yapıldı kızım 37 cm 1000 gr olmus masallah kızımaaa 🙂

Nasil büyümüs seninki ya daha gecenlerde cinsiyetini konusuyorduk 🙂 daha dün gibi valla seninki hizli gidiyor tatlim

Bende bugün dr.daydim kizlar.Heryerim sisti bacaklarim ayaklarim kollarim havalar sicak olunca kötü oldum 😕 doktor sicaktan normal dedi.Bebegimin suyu azalmis Cok su icecekmisim zaten cok iciyorum yinede azalmis.Bu normalmis son haftalarda sanirim ben son günlerdeyim o yüzden suyum azaliyor eger kizimin hareketleri azalirsa hemen hastaneye git dedi doktor.haftaya carsamba son günüm bakalim ne olacak dogum olacakmi yoksa gecikecek mi

Bu arada kizimizin adi degisti elifnur koyacagiz insallah.Biz aslinda ilk bastan elif istiyorduk ama arkadaslarimizin cocuklarinin ismi diye istemedik ama onlar uzaktalar bu yüzden koymaya karar verdik.Birde sonucta onlara patentli bir isim degil yani

aynen cok cabuk geciyo hamileliğimin farkına bile varamıyorum 🙂

elifnur cok guzel bi isim bizde nisa koycaz Allah nasip ederse 🙂🙂

Güzel diymi.Seninkide güzel iyi valla erkenden karar verebilmissiniz biz daha yeni karar verdik

Bizde daha tik yok kizimizla herkes dogurdu ben daha duruyorum neyi bekliyorum acaba
senin kız gec gelicek heralde
valla ilk kız oldugunu ogrendimizde ecrin istemiştik ama simdi değişti nisa olcak inş. 🙂