Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Insallahh istedigim zaman dogar benim kücük kuzum sicaklarda cekilmiyor gercekten.Evet meryem begendinmi canim ya?

- - - Updated - - -

azalmasi normal canim, bebegin yeri daraliyor o yüzden azaliyor hareketleri...

Yok kiz benim degil birinin azalmis ona yazdim bende.Benimki aboo hic yerinde durmuyor yeri azaldigi halde

Slmm kizlar... Nabersiniz? Ben az kalsin doguruyordum yanii
Dün kahverengi leke geldi cook az.Ebeyi aradim doktora git baksin ama telas yapma dedi zaten sancimda yoktuki telas yapayim.Bugün doktordaydim hicbir problem yok rahimde acilmamis öyle bos bos leke olmus yani anliycaginiz
Bende dogum felan olacak sandim.Neyseki bir problem yok annem gelsin öyle dogum olsun istiyorum.Bebisimde cok iyi Allaha sükür son 3 hafta 20 gün heyecanliyim pek korku yok bakalim nasil olacak.Allah hepimizin yardimcisi olsun

3 cm acilma var doguruyorum naklen canli yayin 🙂

Gelebilir artik zamani dolduuu
Bende bekliyorum ama bende acilma felan yok benim daha gelmeyecek sanirim minik kizim.Dogurunca yaz buraya

- - - Updated - - -

Doktordaydim bende bugün kizlar.Kizim 3 kilo 133 gr olmus.Boyuda 49 cm acilma felan yok dr.dediki iceriyi cok sevdi sanirim cikmak istemiyor

kızlaar persembe gunu doktora gittim seker yuklemesi yapıldı kızım 37 cm 1000 gr olmus masallah kızımaaa 🙂