Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Kizlarrrrrr bende bugün doktordaydim bilin bakalim neler olduuu 😕 Kizim 3 kilo olmus boyu hala ayni 47 cm.Doktor dogum kanalina girmis dediiiiii.Her an dogum yapabilirmisim :uhuu: 2 hafta sonraya randevu verdi eger hala hamileysen gelirsin dedi
Bisey olursa gel dedii.Ayaklarim sisti benim birazda kollarim.Doktor istersen corap vereyim dedi ben almadim az daha sabrederim herhalde ne gerek varki coraba.Her an dogurabilirimmmm ama ben erken istemiyorum annem gelsin öyle istiyorum 2-3 hafta daha beklese cok iyi olacak.Sizde ne var ne yok bakalim?

23.haftamda 4d ultrasona girdim cok guzeldi bebeğim 611 gr olmus ama su iki üç gundur hareketleri yok denecek kadar az hareket alanı geniş oldugu için en hareketli dönemi değilmi neden hareketleri cok az acaba bi sorun mu var 😕

tuğçecim inşallah bekler meleğin anannesini...sen bol bol dinlen...bende 30+0 dayız bakalım artık 🙂

Valla tatlim ben 4d ultrasondan bisey anlamadim bende her gittigimde bakiyor doktorum ama benim kizim hic yüzünü göstermiyor
neyseki az kaldu birkac hafta sonra görürüz 🙂 Masallah büyümüste neden hareketleri azaldi acaba 3 gündür bayagida zaman olmus acaba doktorami gitsen bu haftalarda cok hareketli olmasi lazim.Bence sen doktora git bi tatlim

ay tugcem insallah rabbim gönlüne göre verirde istedigin tarihde dogar minik melegin...

zor valla insan son zamanlarda kendisini cok agir hissediyor agrilar cogaliyor... siginamiyor insan... hele bide sicaklar artinca....
Allah yardimcin olsun canim... az kaldi....

- - - Updated - - -

insallah bekler tatlim bakalim artik hiic yerinde durmuyo yaramaz kizim adini meryem koyacagiz kizlarr

ay masallah coook güzel bir isim meryem 😀 adi gibi olur insallah

azalmasi normal canim, bebegin yeri daraliyor o yüzden azaliyor hareketleri...