Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Cnm daha cok erken benim kizim 35.haftaya kadar ters duruyordu.daha icerde yerleri var doner merak etme

Tatlim ya senin daha dogum yapmana cok var.Benimde bebegim sürekli dönüyordu 33ncü haftaya kadar sonrada dogum kanalina yerlesti dedi doktor artik.Bu cok normal döner bebegin daha benim haftada bir pozisyon degistiriyordu doktor neden öyle demiski

Once kadin doktora gitmistim sezaryen olursun boyle giderse dedi bugunde erkek doktora gittim sezaryen denmesi icin cok erken dedi daha 17 haftam var doguma sezaryen demesi banada sacma geldi ama yinede korktum

Once kadin doktora gitmistim sezaryen olursun boyle giderse dedi bugunde erkek doktora gittim sezaryen denmesi icin cok erken dedi daha 17 haftam var doguma sezaryen demesi banada sacma geldi ama yinede korktum

Iyice sacmalamis yani o doktor ne tuhaf benim doktorum sürekli dönüyorduda hicbirsey demedi o hic belli olmaz hep kafasi assagida olur birden son anda ani dönüs yapabilir.Bende sezeryandan korkarim insallah öyle bir duruma düsmem hayirlisiyla.

Bende bugun misafirlikteydim eve geldim bir baktim ayak bileklerim davul gibi olmus birden görünce korktum bugune kadar hic sismemisti 4 haftam kaldi günlerim sayili artik :hıms:

ne guzel canım yaa 4 hafta hemencecik gecer darısı bizim basımıza 🙂)