Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

ya bende dedim ama ne Kadar gec alirsam izni okadar cok olur dedi.. bende üstelemedim artik napiyim.... Amin canim Allah razi olsun, insallah gelir, yetisir.. biraz agri girince ilk an seviniyorum belki sanci oglusum gelecek diye... sonra geri panikliyorum oglum bekle baban gelsin diye 😕
Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.... Amin

canim sIKMa canini halledersin... olmadi benim ebeyi göndereyim hemen sanada bir diyet uygular
.... saka bi yana insallah gönlüne göre bir ebe bulursun canim

Tugcecim bize kursa bi liste verdiler bende ona göre koydum.. ama inan canta degil valiz oldu.. sanki tatile cikiyorum.. o yüzden parcalara ayirdim Kücük cantayla gidecegim sonrada esim getirir diye düsündüm... hepsi Hazir artik benim... bi bebek ve babasi eksik

dogum icin:
kalin corap, dogumda annelerin ayaklari üsürmüs
uzun tshirt, yada dösü acila bilinecek gecelik bebi dogduktan sonra annenin dösüne yatiriliacaksmi
büyük havlu
bisküvi sanci süresi uzun sürerse baba icin yiyecek olsunda ac kalmasinlar diye
ic camasiri yedek
Traubenzucker bazi anneler halsiz düsüyormus dogum sirasi agizlarina Seker almalari tavsiye ediliyormus
mutterpass
Geburtsurkunde anne ve babanin yada 2008 yada önce evlendiysen evlilik cüzdani
rahat terlik

dogumdan sonra icin hastanede kaldigin sürece asa yukari bir hafta:
bir kac büyük ic camasiri
banyo malzemeleri
fotoraf makinasi
havlu
bir kac corap
bir kac still-bh
bebek icin sapka hani disari cikarip gezdirmek istenilirse
rahat kiyafet hastanede giymek icin ve gecelik ikisininde dösü acila bilmesi gerekmis emzirmek icin
bozuk para
Telefon sarj agleti
kagit kalem
Saat genelde telde oldugu icin herkesin sart degilmis artik...

bebegin hastaneden cikacagi gün icin:

babysafe/maxicosi bu olmadan bebegi hastaneden cikartamiyormussun yeni yasalara göre
ic bady
uzun kolu baumwolle buluz
tulum
corapli pantolon
corap
battane
ceket hava ya göre
sapka
eldiven

ben üc parca yaptim valla bana cok geldi... hepsini birden götürmek
bunlar aklima gelenler liste suan yanimda degil ama bakarim eklerim insallah
tugcem parfüm tavsiye etmem bebeklerin icin iyi olmuyormus... hatta onlarin kiyafetlerini yikarkende parfümsüz yumusatici kullanilmaliymis...

Son düzenleme:

Simoss umuyorumki hormonlardandir yoksa iyice kafayi yedin sen
bence telaslanma bende öyleyim benim kocisin burnundan getiriyorum yazik ya

Aman niye pencereleri siliyon tatlim yapamazsin bak zor olurr son haftalar

ne biliyim ya güya yapacaktim ama inan yerimden kalkamadim, ve böylelikle sadece bir makina camasir yikadim sonrada onlari serdim...
.... insallah hormonlardir valla artik... normale dönmek istiyorum valla
ben böyle degildim sonradan oldum

ay kizlar cok yoruldum valla.... bugün annemler tosun kestiler ablalarimla birlikte bende annemlere eti halletmekte yardim ettim... 😕 hasat oldum valla yapma yorulma dediler ama bos duramadim... sonrada alis verise ciktim erzak alis verisine, az önce geldim... ayaklarima kara sular indi desem yeridir :hihi: bu gece cok derin uyurum herhalde.. cise misede kalkamam

sizler naptiniz nasilsiniz hamislerim???

ay kizlar hadin gelin suraya... yazin eccik
bugün site o Kadar sakinki.... nerelerdesiniz? neler yapiyorsunuz.... anlatin bakem

biz bugün cok sükür iyiyiz, sadece halsizlik var biraz üzerimizde oda herhalde dünün yorgunlugundan