Amin cnm 🙂 kendim daha tam toparlanamadim dikislerim aciyor ama gunden iyiye gidiyorum cok sukur evde her isimi kendim yapabiliyorum🙂 annelik bambaska birsey cok guzel insan okadar asik oluyorki ufacik melege🙂 rabbim herkezlere tattirsin bu duyguyu..kizimi cok seviyorum🙂
Büyümüs canim ya boyu kac peki?30ncu haftadan sonra 2 haftada bir gidiyoruz sanirim degil mi simos?cok az kaldiiii simosummm heyecanli misin?ayy benim heyecanim giderek artiyorrr
- - - Updated - - -
hadi hayirlisi tatlim bakalim senin neyin olacak 🙂
evet canim 30 haftadan sonra 2 haftada bir gidiliyormus 😀 artik kontrollerde uzun sürmeye basliyor. Yarim saat sanci ve bebegin kalp atisini ölcüyorlar CTG de, küt küt bi güzel atiyorki masallah valla 😀
Boyunu söylemedi canim, ama tahminim 40 cm felan olmasi gerek.
Senin randevu ne zaman birdahaki?
Evet ya heyecan var, iki yandan hemide hem esimin gelmesi yaklasiyor doguma gelecek ya insallah hemde oglumu kucagima alacagim insallah 😀
Kizlar bende dünbüyük ultrasondaydim.Bebisim büyümüs 1 kilo 70 gram olmus boyuda 36 cm.Hersey süper gidiyor cok sükür ki..Bugün tüm camlarimi sildim evi toparladim biraz cok iyi geldi temizlik yapmam.haftaya tekrar termnim varr normal ultrasona 🙂
masallah tugcecim seninkide büyüyor artik, kücük prenses 😀
oh masallah isde yapiyorsan ben biraz yapiryor biraz dinleniyorum valla hemen yoruluyorum. Bügün balkonu temizledim, o yetti valla yarinda ütüyü yaparim insallah.. bakalim hemen yoruluyuroum ya... göbüs kocaman oldu... 😕