kizlar bugün yine 1,5 saat yürüs yaptim, arkadasimla dondurma yemeye gittik. 7 Aylik onun oglu masallah tam bir dombili
.. annesi ne verse aciyor agzini. akilli akilli oturdu arabasinda biz cafedeyken. masallah darisi bizim meleklerimize insallah onlarda akilli uslu melekler olurlar 😀
ben yavas yavas sabirsizlaniyorum valla bebim gelsin istiyorum 77 gün kaldi
Allahımmm çok az kaldı 34 haftalığız korkmaya başladım ve sürekli kasılmalarım var bazen ayağa zor kalkıyorum iki büklüm oluyorum aşağı tarafıma çok baskı yapıyor ve çok wc ye çıkıyorum dr gitmelimiyim acaba ??????
Allahımmm çok az kaldı 34 haftalığız korkmaya başladım ve sürekli kasılmalarım var bazen ayağa zor kalkıyorum iki büklüm oluyorum aşağı tarafıma çok baskı yapıyor ve çok wc ye çıkıyorum dr gitmelimiyim acaba ??????
kasilmalar karnindaysa canim onlar hazirlik sancilari, alta baski yapmasinin nedenide bebi asa iniyor artik.. geliyor artik annesi. WC de normal canim.. Ama her ihtimale karsi dr gitmek en güzeli. Dr bana dediki ne gibi sikayetin olursa olsun birgünden fazla sürerse hemen gel dedi.
kızlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı..maşallah hiç bir sorunumuz yok.miniğim 310 gr olmuş..20. haftamdayım bu haftalarda erken doğum tehlikesi olabiliormuş o yüzden doktorum aksi bişey yaşadığında hemen ara dedi...canım kızım benim 🙂
Kizlar ben bugun sabah kalktigimda kasiklarimda tuhaf birseyler hissettim.Hani ilk aylar hissedersin ya bebek ve rahim buyumesinden kaynaklanan degisik bir sey iste ben onu bu sabah hissettim arada bir geldi gitti sancida degilki tuhaf birsey.Sali gunu randevum var bunu soracagim acaba normal mi diye.Bebisim cok fena hareketli videoya almak istiyorum tam ben aciyorum o duruyo anliyormu ne poz vermiyor
kizlar bugün disarisi yagmurlu kapali insaninda ici kapaniyor...
Insanin ici daraliyor...
Napiyorsunuz nerelerdesiniz anlatin.. havis güzel olan meleklerim bana günesi anlatinn