Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Yarin doktora gidicem ikili test yapilcak cook heyecanliyim bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorum

kizlar bugün hava güzeldi biraz yürüs yaptim sonrada aksam yemegi olarak döner aldim hmm cok güzeldi valla tatli olarakda yine cikolata ve sekrelemeye hücüm ettim....
hmmm
simdi öyle doldumki anlatamam... Ama rahatim cok sükür ara ara agrim var ama o kadarda olacak artik herhalim

Kizlarrrr bu aksam kontrolum vardi,mas bebisciim cok iyi tam gununde cok sukur.kipir kipirdi.bu aradaa en iyi suprizimu soyliiim benimde bi prensesim olucakmis hayirlisiyla ipegim geliyor cok mutluyum cokk

Son düzenleme:
Smicim ikili test bebekte anomali varmi diye bakiliyo ama uclu testi bnde bilmiyorum 🙂

sagol canim bilgin icin 😀

- - - Updated - - -

Kizlarrrr bu aksam kontrolum vardi,mas bebisciim cok iyi tam gununde cok sukur.kipir kipirdi.bu aradaa en iyi suprizimu soyliiim benimde bi prensesim olucakmis hayirlisiyla ipegim geliyor cok mutluyum cokk

cok sevindim nazcim rabbim saglikli hayirli bir sekilde kucagina almayida nasip eder...

yuhuuu bakk gordunmu nazcim ilk erkek gorunce daha kucukken yanlis goruyorlar super bir haber..desene bir cadi daha geliyor
cok sevindim guzelim suan kacinci haftana geldin?

esmerim insallah birsey cikmaz.smii uclu testte ikili testin biraz daha iyisi isteyen baktiriyor bebegin birseyi var mi diye bakiliyor.