Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

internetten baktim anlamina.belinay peygamber cicegi ve peygamberimizin miracta gozyaslariymis oyle yaziyor.fakat bazi sitelerdede peygamber cicegi degil ayin bolunmus bir parcasi yaziyor.o da kotu bir anlam degil sonucta anlami kotu olmasin yeter kuranda gecmesi gerekmiyormus hocalar oyle diyor.suana kadar buldugumuz isimler :

Belinay , Dilanur..

Dilanurun anlami gonullere nur sacan, nuru gonullere ceken demekmis..

nasilsiniz kizlar suan kac haftaliksiniz ve suan kendinizi nasil hissediyorsunuz?
ben 26 haftaya basladim, cok sükür kendimi cok iyi hisssediyorum. Arada biraz is yapinca belim agriyor bebek sinire basinca bacagim uyusuyor 😕, bide biraz oturunca bebek yukari dogru basiyormu nedense cok daraliyorum ama yoksa cok sükür sikayetlerim bu kadar.. Oglumun masallahi var bitanem kipir kipir annesiyle oynuyor hatta bazen, ben elimi koyup karnimi oksayinca oda icten cevap veriyor...
Rabbim tüm bebek hasreti cekenlere nasip etsin... benim suan tek mutlulugum huzurum oglusum

Ben suan 22 haftayi bitirmek uzereyim ve cok iyiyim.Bebisim hic yerinde durmuyor surekli oynuyor canim.Yediklerime dikkat eeiyorum saglikli yemeye calisiyorum.Asitli icecekler kahve cay hicbirini icmiyorum
icin herseyden vazgecerim.Bebisime bebek arabasi bakiyoruz ve mobiluasini.bu hafta alacagim buyuk ihtimalle simdiden kiyafetlerini koyacak yerim yok benden cok kiyafeti var kizimin.kizlarin cicileri cok oluyor gordukce hosumuza gidiyor aliyoruz iste.isimide yapiyorum cokta iyiyim Allaha sukur.Kizimizi heyecanla bekliyoruz....

masallah tugcecigim insallah böyle devam eder..
ben arabasini safe´ini aldim bile, yatacak yeride var hazir.. Cicilerinide yikadim katladim güzelce dolaba yerlestirdim. Biberona kadar herseyi hazir bi o eksik.. ama kocaman oldu masallah oglusum benim..