Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Smicim evet o yuzden cok dikkat ediyoruz isim secerken.dilara ismi guzel anlamida guzel hsumuza gitti fakat henuz arastirmadik arastirdiktan sonra kimbilir ne kadar buluruz.evet gogsumu sikmiyorum oyle oluruna biraktim hazancim.ayy simdi ben dilara ismine alismak istemiyorumm once tam anlamiyla karar vermemiz lazim bide burhan cacanin dilara isimli bir sarkisi var
..yatagini aldik kizimizin simdi size foto yapmaya calisacagim basarabilirsem tabletlerden biraz zor oluyor.derya sen kacinci haftana girdin?kalp carpintisindan bebiste korkarmis yaa insallah cok surmez..benim hicbir yerim sismedi kizlar henuz acaba birkac hafta sonra sisecekmii.yarin sabah buyuk ultrasona girecegim kizlar.bu arada ben tatli turu olarak sadece dondurma yemek istiyorum cikolatadan nefret ediyorum

kızlar ben dün geceden beri çok kötüyüm..çok fena çarpıntım var..ağzımda atıo sanki kalbim.çok korkuorum nefessiz kalıorum 🙁

deryacim bende meraklandim, eger bugünde gecmesse mutlaka dr git nolur nolmaz canim... SEn isini garantiye al 🙂
bol su ic, su cogu rahatsizliga iyi geliyor.. insallah gecer canim yaaaa

her aninin tadini cikar tugcecim valla masallah gercekten cok güzel hamislik geciriyorsun.. Bende simdi ögle namazimi kilip carsiya dogru yürüyüs yapacagim biraz günes ciktiya disariya hemen degerlendireyim, dönüstede beni ve oglusumu ödüllendirerek herhalde cikolatali bir dondurma alirim 😀 hi hi
ay ne güzel hemen paylas bizimle dr dan geldikten sonra.. Bizde yarin Allah kismet ederse sohbete gidecegiz... oglusum biraz kuran ve dini sohbet dinlesin.. ne ögretirsem o kar ögle degilmi

insalah olda korsun resmi tugce merak ediyorum 😀