Bugün kendimi iyi hissetmiyorum dünden beri karnim agriyor, doktora gitsemmi gitmesemmi diye düsünüyorum. Hic halim yok ama gitmeye. Hareket etmedigim halde neden böyle agriyor aceba, büyüme agrisi degil bu agri degisik. Korkuyorum... Bebegime birsey olacak diye korkuyorum.
cok sükür agrilarim dindi ya, korkmustum bayag. Dr. Tel actim sordum normalmi diye, yardimcisi bir bucuk saat sonra tekrar ara cevabini al dedi, aradigimda ise yine soruma cevap alamadim. Neymis daha soruma vakit ayiramamis. Yarin ablamin Tavsiye ettig doktora randevu alacagim, bu doktor artik icime sinmiyor. Hem herseyi hizli hizli yapiyor soru sormama firsat birakmiyor hemde bütün bilgileri vermiyor.
kizlar bugün tartildimda tam 8 kilo almisim ya.. daha yirminci haftadayim. Bana biraz fazla geldi... siz ne kadar aldiniz ve kacinci haftadasiniz simdi?
Smi o ne bicim doktor oyle 1.5 saat sonra ara felan diyor belki cok onemli bir durum var oyle yapmamasi lazim.bende dra gidemedim.devlet hastanesindeki butun drlar dolu.ozelede cok para gider diye sormadim bile zaten ortak renkler aldim hastane cikisi icin takimlar var onun kremini aldim cok tatli bir model ve sade.battaniyelerimizide aldim ve cok komik kiyafetler var bebekler icin komik yazili onlardan aldim cok sekerler.Canim senin bebis assagida oldugu icin mi karnin agiriyor acaba?ondan olabilir.cunku bende hic agri olmuyor ki burda o kadar gezip yurumeme ragmen..ben henuz kilo almadim tatlim 17nci haftanin icindeyim bebis aldi ben almadim.belki ben bundan sonra alicam hep ayniyim sen bi kac haftadami 8 kilo aldin?birden aldin sanirim.yemen nasilki senin?
Evet degistirecegim Dr.turu.... Yok ben yavas yavas aldim ama son bir iki hafta icinde 3-4kg birden aldim. Toplamida 8 kg oldu. Herhalde bulamiyorumki suanda agriyor mesela hafif hafif.... Masallah sana Canim... Insallah böyle devam eder.... 🙂
kizlar bugün tartildimda tam 8 kilo almisim ya.. daha yirminci haftadayim. Bana biraz fazla geldi... siz ne kadar aldiniz ve kacinci haftadasiniz simdi?
ben 33. haftamdayım 10 kilo aldım canım. senin biraz fazla gibi gözüküyor evet. Ben bebeğe yararı olmayan hiçbirşeyi yemiyorum. Kendimi tutuyorum. Özellikle hamurişi ve tatlılar çok tehlikeli 🙂
Bugün kendimi cok halsiz hissediyorum, cok yorgunum. Karnimada ara ara sancilar giriyor, biraz uyuyayim agrim gecmezse herhalde hastaneye giderim. Doktora artik gitmiycem.. Yeni doktordaki randevumda ta ayin 25. de... bakalim büyük ultrason ne zamana kismet olacak. Cok merak ediyorum bebimin boyunu kilosunu sagligini.. nasil iyimi aceba.. Artik dr. dedigi hic bir seye inanasim gelmiyor...
Canim ama hastanedeki dr ne diyecek guvenebilecekmisin bakalim.hastaneye gidince almanyada hep karsina farkli dr.lar cikiyor.hepaide farkli birsey soyluyor.sen kendine sor sorustur guvenebilecegin bir doktor bul.bebisin boyunu ve agirligini dr.sana soylemedimi?ben dr.dan yana cok sansliyim herseyi anlatiyor ben sormadan.buraya gelmeden benim bebis 14 cm olmustu biraz uzun olacak sanirim benim bebisoyle gozukuyor.bakalim donunce ne kadar buyumus olacak bir ay gececek cunku..kilo almak bunye meselesi bence bende kismadan yiyorum hamilelikte kismaya gerek bence ama ben tatli turu seyleri ilk aylar hic yemedim suanda az az yiyorum pek sevmiyorum ben.eger smicim.tatli turu yiyorsan ondan kilo aliyosundur