canim bana 16. haftada erkek ama kesin degil dediler, 18. haftadada yüzde doksan dediler. Simdi 20. haftadayim ver karnim cok büyüdü evet ilk aldigim hamile pantolonlarim 38 benden artik dar geliyor. Oturunca karnima bardak koya biliyorum
🙂 Karnim dik, kendime söyle bakinca sadece karin bölgemden kilo aldigimi görüyorum, seviniyorum dogumdan sonra o zaman geri zayiflarim diye. Oglusum artik ara ara kendini bana hafiften belli ediyor. Cok mutlu oluyorum. Hayirli olsun ilk örgünüz
: bende ogluma yelek basladim onu örüyorum. Fazla hareket edemiyorum edince bir sorun cikiyor ve ben yine acile gitmek zorunda kaliyorum. Inanirmisin oturmaktan ve Yatmaktan belim ve oturdugum yerim agriyor. Ama buna sükür yinede mutluyum oglumun sagligi iyi ve artik yolumuzu yariladik. Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin tugcecim.
Sen ne zaman döneceksin, bende cok gitmek istiyorum türkiyeye ama plasenta yukari büyümeden hamileligim riskte malesef. Iki haftam kaldi eger bu iki hafta icinde büyümesse geriye kalan aylarimi böyle gecirecegim. Ve büyük ihtimal sezeryanla dogacak bebegim. Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin. Canim tatilinin tadini cikar günesin tadini cikar burasi soguk ve kar... güzel günler gecirmen dileyiyle Allaha c.c. emanet olun
🙂