Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Almire ben su icmekten her yerim su oldu
durmadan susuyorum ve.henuz kilo almadim bebis aliyor kilolari🙂biz henuz isim dusunmedik anlamli ve guzel bir isim bakiniyoruz.bu arada istanbul cok sicak.geldigim gun 20 dereceydi.geziyoruz
le ve anneannemizle 🙂 smi biz 100euro odedik her gittigimizde foto almak icin dr.um her seferinde 3 tane yapiyor degisik acilardan.trden donunce buyuk ultrasona tekrar girecegim turk doktor sagolsun super bir doktor.Allaha sukur hersey guzel gdiyor.Burada namazlarimi kaciriyorum bazen disarda olunca onun disinda bebis cok hareketli.yag suruyorum her gece insallah catlamam korkuyorum catlamaktan :-(

oh oh gez canim sicak havanin tadini cikar suan burada yine kar basladi. Bende bugün ablamlarla alis verise ciktim, oglusuma ciciler aldim. Önce kendime ve esime bakardim carsiya cikinca simdi tek bebege bakiyorum.

Cok yoruldum, geldim biraz ayaklarimi uzattim yelegimi devam ördüm simdide yatagima gectim uzandim biraz dinlenecegim sonrada insallah namazlarimi kilacagim. Dünkü sudan sonra artik halim yoksa hicbir hareket etmiyorum. Korktum valla... Ogluma birsey olacak diye... Rabbim insallah sag saglim kucagima nasip eder. Amin.

kizlar bir kac gündür bogazim agriyor, kendimi cok halsiz ve bittkin hissediyorum. Hic birsey yapmaya halim yok, ne yata biliyorum ne otura biliyorum.
Neden böyle oldum anlamiyorum, namazlarimi bile geciriyorum artik. basim agriyor, cok sükür hafif agri bu. Saat gecmiyor, cok sIkIliyorum, ama baska birsey yapmayada halim yok. Ogluma yelek baslamistim iki sira örünce hasad oluyorum. Elimde bilgisayar saga sola surf yapiyorum ama gözlerim yaniyor bir süre sonra... Sizde benim gibimisiniz?

Bende biraz alisveris yaptim kiz icin esimle almanyada.burdada yapacagim ama doktora burda tekrar gitmek istiyorum kesin kiz desin artik 16 haftayi gectim ama gozukmez diye biraz daha gec gidicem burda sonra alisveris yapayim dedim senin ne guzel tam belli alisveris yapiyorsun smiicim.bu arada ben hic senin kadar yorulmuyorum hergun gezmeye gidiyorum disarida carsida felan sadece aksamlari 11de uyumak istiyorum dayanamiyorum namazlarimida gezmekten kilabildigim kadar kiliyorum.vee bizim bir patigimiz var ilk orgumuz 🙂 canim allah yardimcin olsun.karnin nasil buyudumu?dik mi yoksa yayikmi?bode tam kacinci haftanda ogrendin cinsiyeti?

canim bana 16. haftada erkek ama kesin degil dediler, 18. haftadada yüzde doksan dediler. Simdi 20. haftadayim ver karnim cok büyüdü evet ilk aldigim hamile pantolonlarim 38 benden artik dar geliyor. Oturunca karnima bardak koya biliyorum 🙂 Karnim dik, kendime söyle bakinca sadece karin bölgemden kilo aldigimi görüyorum, seviniyorum dogumdan sonra o zaman geri zayiflarim diye. Oglusum artik ara ara kendini bana hafiften belli ediyor. Cok mutlu oluyorum. Hayirli olsun ilk örgünüz
: bende ogluma yelek basladim onu örüyorum. Fazla hareket edemiyorum edince bir sorun cikiyor ve ben yine acile gitmek zorunda kaliyorum. Inanirmisin oturmaktan ve Yatmaktan belim ve oturdugum yerim agriyor. Ama buna sükür yinede mutluyum oglumun sagligi iyi ve artik yolumuzu yariladik. Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin tugcecim.
Sen ne zaman döneceksin, bende cok gitmek istiyorum türkiyeye ama plasenta yukari büyümeden hamileligim riskte malesef. Iki haftam kaldi eger bu iki hafta icinde büyümesse geriye kalan aylarimi böyle gecirecegim. Ve büyük ihtimal sezeryanla dogacak bebegim. Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin. Canim tatilinin tadini cikar günesin tadini cikar burasi soguk ve kar... güzel günler gecirmen dileyiyle Allaha c.c. emanet olun 🙂

Tatlım benımde karnıma herkes cok kücük dıyor bence cok büyük
Sen bebısı hıssedersın artık..Ben seslı ortamlarda olunca bebısım hareket etmıyor ama sessız kalınca hareketlenıyor seslı ortamlardan korkarmıs bebekler oyy yerım onu ben
Senın bebegının rısklı oldugunu bılmıyordum canım rabbım kolaylık versın sana ama ucakta bırsey olmuyorkı cok fazla sallanmıyorda bı rısk olacagını sanmıyorum.Insallah normal dogum yaparsın ben sezeryandan cok korkuyorum ınsallah benım öyle olmaz 😕 Ben karnım tam büyümeden gelıp gezmek ıstedım yoksa zorlanırdım.Ben ıznımı uzattım bu ayın 28ıne kadar yazında gelemeyecegız esımle bu yüzden uzattı benım ıznımı öyle tatlım

insallah doktor bir engel olmaz derde bende giderim, oh ne güzel tadini cikar oranin. Gez toz alis veris yap ailenle hasret gider

Bugün sabah kalktigimda karnim yine biraz daha büyük geldi, galiba artik hergün biraz büyüyormu ne ?? Birazdan yiyenim gelecek bos vaktim varken kuran ögretecek bana sagolsun. Insallah kafam alirda hemen ögrenirim cok istiyorum ögrenmeyi.
Buarada sen Trürkiyede dr gittinmi, hani gitmek istiyordunya... Günlerin güzel gecsin canim 😀

Canım senın karnında bırden büyüyor benım hıc öyle degıl hala kücük bısey
bebek hızla büyüyor ama ne kılo aldım nede karnım büyüyor benımkı kız oldugu ıcın olabılır genıslemesıne gıdecek galıba.bide hergün karnıma hıc dıkkat etmem ben psıkolojım bozulur büyüyorlar ıste
Ben henüz doktora gıtmedım belkı bu salı gıderım cınsıyet ıcın bıde baksın doktor ne alemde benım bebısım ne yapıyor oralarda cok hareketlı normalde hıc yerınde durmuyor yaramaz bebıs
Sen kuran arapcasını mı ögrenmek ıstıyorsun?merak etme kolayca ögrenırsın cok kolay 😉

evet arapcaya besmele cektim insallah ögrenirim. Simdilik alfabeye baslasim

tamam canim doktordan sonra beni haberdar et hareketli kizimiz napiyor ve nasilmis bende merak ediyorum 😀