kizlar tam bir hayal kirikligina ugradim. Doktor bugün ultrason yapmiycam dedi...bende ama randevu alirken büyük ultrason yapilacak denildi dedim, yalnis anlasilmaymis 🙁 Neyse bende özel ücret ödedim doktor ultrason yapti yarim yamalak bebimi babasina gösterdi. Sonra pipisini de gösterdi bakin oglan diye, ama %90 diyorum simdilik yine dedi. Birdahaki kontrolde net ve kesin söylerim dedi... Bebimin sagligi iyi cok sükür, kendimi yormayacakmisim. Ama ultrason bekledigim gibi ayrintili olmadigi icin hayalkirikligi yasadim... napalim saglik olsun degilmi kizlar
Smii olsun yinede gormussun kac cm oldu? sen normal ultrasonada mi ozel ucret odedin?ben her gittigimde yaptiriyorum simdiden 8 fotomuz var her haliyle 🙂bu arada benimkide gecen gostermedi dr.kiz olur dedi tam soylemekte istemiyor erken diye.yarin oglen trye ucuyorum hayirlisiyla trde de gidecegim belki kesin kiz derler 🙂 bence kesin kiz eminim yinede drdan duymak istiyorum kesin lafini.bu arada smi karnin catliyormu?bende problem yok suan bakalim.ben uzun bi sure yazamayabilirim darilmayin bana yazamazsam birazcik.opuldunuz..
Tugcecim sende her defasinda ücret ödüyormusun peki?
Benim toplam 3 Resmim var birini acildeki Dr. verdi ikisinide benim Gyn.doktorum verdi.
Iyi Tatiller canim
evet canim herseyin hayirlisi olsun.. buyuk oglum 3 yas 1 aylik ismi Arif.. kucugun isminide Deniz koymayi dusunuyoruz.. burasi yabanci yurtdisi oldugu icin isimler soylerinken pronlem oluyor inun isim deniz ismini yabancilar daha kolay soyleyebiliyor hem denise diye yabanci isimde var soylenis tarzlari ayni.. bizim icimde kolay olacagini dusunuyorum.. siz birseyler dusundunuz mu?
Almirecim ne kadar cabuk gostermis senin bebis iyi ne guzel.ilk aylar bulanti kusma oluyor ama sonra geciyor yinede zor.benim oyle bir durumum olmadigi icin bilemem tabii.senin ikincide erkek hayirlisi.
Smiii biraz daha buyusun gorursun gununu
geceleri tekmelerle uyanicaz gorursun o zaman hissetmeyi
bu arada seninki kesin erkek demi?
Bu arada benimde bilgisayar bozuk teleondan giriyorum biraz gec oluyor sanirim 🙂
evet tugcecim gelenlde bebek erkekse daha cabuk belli ediyor.. benim ikisindede 12 haftalikken bildiler.. sen cok sansliymissin o zaman ne mutlu sana bulanti kusma yok ben mahvolmustum.. hayattan bezdiriyor insani.. walla cok sanslisiniz kizlar.. 🙂 turkiye soguktur simdi dikkat et kendine hastanainca hamilelikte daha zor geciyor... ilac falan alamazsin..
Smii olsun yinede gormussun kac cm oldu? sen normal ultrasonada mi ozel ucret odedin?ben her gittigimde yaptiriyorum simdiden 8 fotomuz var her haliyle 🙂bu arada benimkide gecen gostermedi dr.kiz olur dedi tam soylemekte istemiyor erken diye.yarin oglen trye ucuyorum hayirlisiyla trde de gidecegim belki kesin kiz derler 🙂 bence kesin kiz eminim yinede drdan duymak istiyorum kesin lafini.bu arada smi karnin catliyormu?bende problem yok suan bakalim.ben uzun bi sure yazamayabilirim darilmayin bana yazamazsam birazcik.opuldunuz..
tugcecim ilk hamileliklerde genelde catlamalar hamileligin son aylarina dogru yani 7.ci aydan sonra baslar ama sen yinede simdiden yaglar kremler sur derim.. birde bol bol su icin kizlar catlamayi azda olsa onluyor.. ben ilk hamileligimde sirf karin ve bacaklarima surmustum kalcama surmedim kalcam hep catlak icinde ama karnimda ve bacaklarimda birsey yok onun icin dikkat edin.. derim kizlar
evet canim herseyin hayirlisi olsun.. buyuk oglum 3 yas 1 aylik ismi Arif.. kucugun isminide Deniz koymayi dusunuyoruz.. burasi yabanci yurtdisi oldugu icin isimler soylerinken pronlem oluyor inun isim deniz ismini yabancilar daha kolay soyleyebiliyor hem denise diye yabanci isimde var soylenis tarzlari ayni.. bizim icimde kolay olacagini dusunuyorum.. siz birseyler dusundunuz mu?
önerilerin icin sagol almire, bol bol su iciyorum günde en az 2 litre iciyorum.
Sen nerede yasiyordun Almire? Ben suan almanyadayim dogumdan sonra Eskisehire tasinacagim Allah kismet ederse.