Hamile olabilirmiyim sizce ?
Merhaba hanımlar
Ben 1 kız annesiyim kızım 6 yaşında 2. Çocuğu düşünüyordum 2aydir ve bu ay 26 ağustosta regl oldum reglim 5 gün sürdü ve bittikten sonra düzenli iliskim oldu korunmasız şimdi reglime 1 hafta var ve hamilelik belirtilerim başladı özellikle bu hafta çok fazla var bulantı şuan hala devam ediyor kolay kusan biri değilim bu yüzden migdem ağzımda geziyorum kusamiyorumda çok kötü hissediyorum basim devamli donuyor gogus uclarim ozellikle agriyor helede elleyince tam hissediliyor aci aşşağıdaki kalan tüm belirtilerde mecvut aynı şekilde
mide bulantısı,baş dönmesi
-yorgunluk ve sürekli uyku hali
-alt karında şişkinlik
-akıntının artması
-göğüslerin şişmesi hassasiyet
-göğüs uçlarının renginin koyulaşması
-sık sık idrara çıkma
-bel ağrısı
-ağızda kuruluk
-ağızda metal tadı hissetmek
-kokulara aşırı hassasiyet
-iştah artması
-mide yanması
-idrar kokusunda değişme
-kasıkta batma,kramp
-gazlı olmak
-eklemlerin ağrıması
Test için erken olduğunu düşünüyorum o yüzden yaptırmadım sizce gebe olabilirmiyim ve nezaman test yapmalıyım fikir verirmisiniz çok sağolun şimdiden
Ben 1 kız annesiyim kızım 6 yaşında 2. Çocuğu düşünüyordum 2aydir ve bu ay 26 ağustosta regl oldum reglim 5 gün sürdü ve bittikten sonra düzenli iliskim oldu korunmasız şimdi reglime 1 hafta var ve hamilelik belirtilerim başladı özellikle bu hafta çok fazla var bulantı şuan hala devam ediyor kolay kusan biri değilim bu yüzden migdem ağzımda geziyorum kusamiyorumda çok kötü hissediyorum basim devamli donuyor gogus uclarim ozellikle agriyor helede elleyince tam hissediliyor aci aşşağıdaki kalan tüm belirtilerde mecvut aynı şekilde
mide bulantısı,baş dönmesi
-yorgunluk ve sürekli uyku hali
-alt karında şişkinlik
-akıntının artması
-göğüslerin şişmesi hassasiyet
-göğüs uçlarının renginin koyulaşması
-sık sık idrara çıkma
-bel ağrısı
-ağızda kuruluk
-ağızda metal tadı hissetmek
-kokulara aşırı hassasiyet
-iştah artması
-mide yanması
-idrar kokusunda değişme
-kasıkta batma,kramp
-gazlı olmak
-eklemlerin ağrıması
Test için erken olduğunu düşünüyorum o yüzden yaptırmadım sizce gebe olabilirmiyim ve nezaman test yapmalıyım fikir verirmisiniz çok sağolun şimdiden