Hamile miyim anlamadım hamileliğinizi nasıl anladınız melekler?
ben 8 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum bebek istediğim için ancak ne yaptıysak olmadı bu ay da daha hastalığıma bi hafta vardı dayanamadım eczaneden test aldım yaptım ve sonuç negatif çıktı çok üzülüyorum🙁 midemde bulantıya benzer ağırlık çökmüş gibi bir his var göğüslerim de ağrıyor normalde hastalık zamanında da ağrırdı ama bu çok ağrılı değil yeni yeni başladı ağrımaya? acaba test doğru mudur?
Hamile miyim anlamadım hamileliğinizi nasıl anladınız melekler?
merhaba kızlar..ben 8 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum bebek istediğim için ancak ne yaptıysak olmadı bu ay da daha hastalığıma bi hafta vardı dayanamadım eczaneden test aldım yaptım ve sonuç negatif çıktı çok üzülüyorum🙁 midemde bulantıya benzer ağırlık çökmüş gibi bir his var göğüslerim de ağrıyor normalde hastalık zamanında da ağrırdı ama bu çok ağrılı değil yeni yeni başladı ağrımaya? acaba test doğru mudur?
Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti
Erken gebelik belirtileri gebelik belirtileri melek kadınlar kulübü forum'da Sevgili melekler... Erken gebelik belirtileri nelerdir nasıl gebilik olduğunu anlarız, diye düşünüyorsanız bu konu tam sizlik. Özellikle anne olan melekler... Hamile kalmak isteyenlere sizin de bir yardımınız olsa...
www.meleklermekani.com