Ben 3 yıllık evliyim, 2 senedir bebek istiyoruz, ara ara kesintilerimiz oluyor çünkü ben üveit hastasıyım, atak dönemlerinde kortizon almak durumunda kalıyorum bu dönemlerde de korunuyoruz, bu arada 2 sene önce ilaç almadığm dönemde zaman kaybı olmasın diye bir aşılama denedik ama tutmadı, gittiğim dr.ların hiç biride herhangi bir neden bulamadı ama hamile kalmamıştım, yada anlamadan düşük yaptım hiç bilmiyorum..
Ben pre-seed kulandığım ay evet hamiş kaldım ama yanında aloe veralı bitkisel ürünlerde kullanmıştık eşimle birlikte, artık hangisi daha çok etken oldu bilmiyorum ama o ay üstüne görerek hamile kaldım, öğrendiğimde 5 haftalık falandı ve öğrendikten kısa bir süre sonra kanamam oldu, dr düşük yapıyorsun dedi ama bhcg değerim durmadan artıyordu, sonuçta parça olduğuna karar verdi ve kürtaj oldum, bu 2010 mayısta oldu, bundan 5 ay sonra tekrar düşük yaşadım ve o kendiliğinden düştü operasyona gerek kalmadı, dr.umada değiştirmiştim farklı tahliller yaptı, hafif tiroit antikormlarımda yükselme olmuştu, bu neden olabilir dedi, iç hastalıklarıa yönlendirdi beni, oradaki dr. düşüğe neden olacak kadar fazla yüksek olmadığını söyledi, şu anda tiroit için sabahları bir ilaç kullanıyorum, ha birde biraz kilo fazlam vardı onu ver demişti, düşük nedeni olabilir diye ayrıca yaşımda etken olabilir dedi, işte bir sürü neden var yani, kilo veriyorum şu anda 11 kg verdim, kilo verdiğim için gözümdeki hastalık atak yaşıyor şu anda ve yine kortizon almam gerekiyor, cuma gittiğimde adetim 6 gün gecikmişti, dr.um hemen ilaç vermedi iğne yaptı gözüme, bu cuma tekrar gidicem adetim geldi ve kesin ilaç alırım yine, 2 ay kadar sürer bu süreç, bakalım sonrasında yine aldım pree-sed 2 ay sonra tekrar deniycem başka birşey karışmazsa inşallah,
İşte benim hikayemde bu çok detaya girmedim kabaca böyle canım..