Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım benim üzülme
bitanem inş hakkında hayırlısı olur vardır bundada bi hayır nolur umudunu yitirme inş bizde bigün bu çabalarımızın mükafatını alcaz geç olsun güç olmasın inş bizde bigün güleceğiz

canım sağolun ya ne güzel destek oluyosunuz
eşimi bi görsen üzülmedin demi diye gözüme bakıp duruyo Allahım bebeklerimize kavuştursun bizi sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

canım sağolun ya ne güzel destek oluyosunuz
eşimi bi görsen üzülmedin demi diye gözüme bakıp duruyo Allahım bebeklerimize kavuştursun bizi sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
cok umutlanmıştık canım helede cizgilerinden bahsedince canım benim inşallah sabit cizgiler göreceksin meleğin anne ben geldim diye tepikler atacak sana amin canım cümlemize inşallah sakın ağlama sakın isyan etme nasılsa olacak canım

inşallah olcak canım hepimizin evet bende çizgilere fazla kaptırmıştım kendimi heralde kimyasal gebelik falan yaşadım çünkü ağlıycak kadar sancım oldu dün adet olurken bende hiç çizgi çıkmaz öyle kolay kolay.hayırlısıyla olsunda.

canım ben pek bilmediğim için kimyasal gebeliği belkide yumurtalar döllendi ama sanırım rahme tutunamadı hani bebişler daha kalp atışı duyulmadan düşük olurya sanırım böyle bişiy yaşadın canım benim sakın üzülme allahtan kalp atışı duyupta düşük yaşamadın bunun acısını düşün cok zor

evet canım belkide öyle oldu bilmiyorumki tabi dediğin gibi öylesi çok zor olur belkide yanlış çıktı test doktora gidiyimde bi bakalım.

selam canlarım güzel anne adaylarım ben uzun zamandır sizleri ihmal ettim biliyorum.Ama kursa gidiyorum. Bu ay soğan kürünü denedim adetim tam vaktinde oldu adetim bittiğinde yine başlıcam inşş şifa olur. Denemek isteyenler için tadı hiçte kötü değilmiş tavsiye ederim. Soğan kürü iltihap, kist ne varsa söküyormuş aklınızda olsun.

canım özledik seni nerelerdesin listeleri yenile baqkalım kim ne alemde