Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar benden kahverengi leke gelmeye başladı az az aşılamanın 11. gününde adet olunurmu acaba bu nekii?
kahverengi lekeyse sıkıntı yok bol bol uzan..ama kan gelirse ki inşallah gelmez cnm..öle bişede olursa yinede doktorunu mutlaka ara..sıkıntı yapma ama şimdi inş gelen leke yerleşme lekesidir.

benden şuan kırmızı olarak gelmeye başladı eşime nasıl söylücem bilmiyorum o kadar hevesliydiki elimi kaldırtmıyodu varsa bebek diye o heyecanı gözlerindeki heves onu hayal kırıklığına uğratmak tarif edemiyorum şuan duygularımı.hastanedeki gidip gelirkenki umutlarımız herşey gözümün önüne geliyo şuan hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok üzüldüm :cry:yılar geçse çocuğum evimin içinde koştururken okusam şu yazdıklarımı.sizlerle paylaşmak rahaylatıyo beni biraz olsun iyiki varsınız.Allahım ne olur hepimize biran önce nasip etsin anne olmayı :cry:

benden şuan kırmızı olarak gelmeye başladı eşime nasıl söylücem bilmiyorum o kadar hevesliydiki elimi kaldırtmıyodu varsa bebek diye o heyecanı gözlerindeki heves onu hayal kırıklığına uğratmak tarif edemiyorum şuan duygularımı.hastanedeki gidip gelirkenki umutlarımız herşey gözümün önüne geliyo şuan hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok üzüldüm :cry:yılar geçse çocuğum evimin içinde koştururken okusam şu yazdıklarımı.sizlerle paylaşmak rahaylatıyo beni biraz olsun iyiki varsınız.Allahım ne olur hepimize biran önce nasip etsin anne olmayı :cry:

canımmm benimm ne olur üzülme dicem ama işe yaramıo biliyorum rabbim hayırlısını versin

amin canım aşılama olunca daha umutlanmıştım ondan bide eşime üzülüyorum çok heveslendiği için.
ezgi acele umutsuzluğa düşme benimde 12 aftaya kadar kanamalarım oldu hatta bazen düştü bile dediğim oldu ve kanamayla hastaneye gittiğim oldu ama dr yerleşmeden kaynaklanıyooo düşük tehhtidi var bol bol ayaklarına yastık koy uzan diyordu bana hatta sağ yanına değil sol yanına yat diyordu canım endişelenme acelede etme

sakın canını sıkma bendede böle oldu allah kısmet etmemiş buay diğer ay inş 2.aşılamanda tutar üzülmen çok normal ama dua etmekten baka şansımız yok cnm..

sakın canını sıkma bendede böle oldu allah kısmet etmemiş buay diğer ay inş 2.aşılamanda tutar üzülmen çok normal ama dua etmekten baka şansımız yok cnm..
evet canım haklısın Allah yardımcımız olsun.2. aşılama olmucak sanırım çünkü eşim artık hiçbişey yapmak istemiyo çok yıprandık 6 ay falan dinlenelim bekliyelim diyo kısmet artık.

Geri