Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

lavişim ilkinde olmadı bir daha yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi oldum inşallah bu ikinci denememde tutar.geçen hafta vuruldum çatlatma iğnemi.haftaya test yapıcam.

canım inşallah zaten işyerinde sıkıntılar vardı ayrılmayı düşünüyodum.şeyden merak ettim ben hani bu pıhtılaşma olunca heran düşük tehlikesimi oluyo yani doktor istirahatmı öneriyo diye.ama ayrıldım zaten işten 🙂 düşük tehlikem olmasa bile işyerinde stresten düşürürdüm bebeği 🙂 inşallah evde kafam rahat olduğu için hamile kalmam için bi şans olur.sen nasılsın nasıl gidiyo hamişliğin?

allah öyle acılar kimseye yaşatmasın canım ben iyiyim 20.haftaya girerken hıçkırıklarını falan hisstmeye başladım kızımın şimdi iyice güçlendi maşallah o daha çok güçlensin diye kendimi zorlayıp süt ve süt ürünlerini fazla fazla tüketiyorum artık bir haftadır eşim elini karnıma koyunca rahatlıkla ayırabiliyor hareketlerini meleğimin inşallah hep böyle sağlıkla gider herşey olması gerektiği gibi olur sizlerinde benim kızım doğmadan güzel haberlerinizi alırız inşallah... benim karında hala böyle bir büyüme yok hafifcik çıktı ama karn küçük olunca çocuğun hareketleri iyice görünüyor dışarıdan bazen çok komik oluyor bir hıçkırmaya başlıyor karnım çok komik görünüyor inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları en kısa zamanda😀

bu arada ben ttnete biraz sinirlendim artık kapatmayı düşünüyorum kurban bayramına istanbula gideceğiz geri dönüşte belki başka bir net alırız veya cepten girerim artık hayırlısı😀 görüşemezsek kendinze cicibakın ben arada girip durumlarımı paylaşırım sizinde güzel haberlerinizi görürüz inşallah en kısa zamanda...

canım benim yerim onun hıçkırıklarını ay ne güzel duygular maşallah canım Allah hepimize nasip etsin.evet canım sütünü yoğurdunu ihmal etme kendine çok iyi bak.