Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

cnm benim umarım kötü bişey yoktur içini ferah tut Allah kötü dertler göstermesin kimseye

oooo kimler gelmiş kimlerrrrr kıss nerdesin sen 13 haftada kalır tabi gelip bana hatırlatmazsan :D:D maaşallah bişey kalmamış hadi bakalım Ata bey gelsinler görelim:deli:

ayyyy cnm h.geldin ayy ne güzel annenle hasret giderdin şimdi bomba gibi olmuşsundur belki yakın zamanda hamişlik müjdeside verirsin bizlere🙂

aaaa arada bir uğra ama özletme kendini bulantılar olacak tabiiki bebek için katlanacaksın cnm 🙂

ayyy herkeste birden dökülmüş buralara ne güzel esgicim de gelmiş esgicim sen yinemi catlatma iğnelerine başlıyosun hayırdır
lavişim ilkinde olmadı bir daha yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi oldum inşallah bu ikinci denememde tutar.geçen hafta vuruldum çatlatma iğnemi.haftaya test yapıcam.

canım şuan da galiba işten ayrılmışsın ama normalde o iğneler çalışmaya engel değil allah hayırlı sağlıklı bir bebek versinde en kısa zamanda evde hamişliğin keyfini sür inşallah

cielcim allah hayırlısıyla bebeğinede sana da sağlık sıhhatversin inşallah en kısa zamanda herşeyiniz normale döner canım dualarım seninle allah yardımcın olsun...

asiye allah acil şifalar versin canım seninde bazı sıkıntıların varmış anladığım kadarıyla allah seninde yardımcın olsun ve en kısa zamanda allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin canım...

ceylanım hoş gelmişsin hoş bende 1 aydan fazla oldu ilk kez girebiliyorum inşallah herşey gönlünce olur canım...

almirecim allah sağlıkla hayırlı kucağınaa almayı nasip etsin bebişini hoş sen büyütmüşsün de maşallah bulantlarının olmasına üzüldüm ama düşük tehlikesinin azaldığını gösteriyor bulantının fazla olması inşallah azcık sabredince geçiyor ve unutuyorsun o günleri benim 14-16 haftalar arsında bulantım tam bitti şimdi bulantım olduğu günleri hatırlamıyorum bile😀

canlarım biz evi taşıdık eylül 13 de ama bir türlü ttnet internetimizi taşıyamadı daha yeni açıldı netimiz bende hemen sizin yanınıza koştum alllah herşeyigönlünüze göre versin canlarım... benim kızım tam 23+3 günlük oldu laviş teyzesi bizide listede düzeltirmisin... bu arada 19.haftada hareketleri hisstmeye başladım gittikce güçleniyor ilk başta düzensizdi ve tam emin olamıyordum ama şuan hareketleini karnımın üstünden görebiliyorum o kadar güzel bir duyguki her yaşadığımda allahım isteyen herkese hayırlısıyla sağlkıla bunları yaşamayı nasip et diye dua ediyorum hepinizden güzel haberler alırız en kısa zamanda inşallah
canım inşallah zaten işyerinde sıkıntılar vardı ayrılmayı düşünüyodum.şeyden merak ettim ben hani bu pıhtılaşma olunca heran düşük tehlikesimi oluyo yani doktor istirahatmı öneriyo diye.ama ayrıldım zaten işten 🙂 düşük tehlikem olmasa bile işyerinde stresten düşürürdüm bebeği 🙂 inşallah evde kafam rahat olduğu için hamile kalmam için bi şans olur.sen nasılsın nasıl gidiyo hamişliğin?

canım inşallah zaten işyerinde sıkıntılar vardı ayrılmayı düşünüyodum.şeyden merak ettim ben hani bu pıhtılaşma olunca heran düşük tehlikesimi oluyo yani doktor istirahatmı öneriyo diye.ama ayrıldım zaten işten 🙂 düşük tehlikem olmasa bile işyerinde stresten düşürürdüm bebeği 🙂 inşallah evde kafam rahat olduğu için hamile kalmam için bi şans olur.sen nasılsın nasıl gidiyo hamişliğin?

allah öyle acılar kimseye yaşatmasın canım ben iyiyim 20.haftaya girerken hıçkırıklarını falan hisstmeye başladım kızımın şimdi iyice güçlendi maşallah o daha çok güçlensin diye kendimi zorlayıp süt ve süt ürünlerini fazla fazla tüketiyorum artık bir haftadır eşim elini karnıma koyunca rahatlıkla ayırabiliyor hareketlerini meleğimin inşallah hep böyle sağlıkla gider herşey olması gerektiği gibi olur sizlerinde benim kızım doğmadan güzel haberlerinizi alırız inşallah... benim karında hala böyle bir büyüme yok hafifcik çıktı ama karn küçük olunca çocuğun hareketleri iyice görünüyor dışarıdan bazen çok komik oluyor bir hıçkırmaya başlıyor karnım çok komik görünüyor inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları en kısa zamanda😀

bu arada ben ttnete biraz sinirlendim artık kapatmayı düşünüyorum kurban bayramına istanbula gideceğiz geri dönüşte belki başka bir net alırız veya cepten girerim artık hayırlısı😀 görüşemezsek kendinze cicibakın ben arada girip durumlarımı paylaşırım sizinde güzel haberlerinizi görürüz inşallah en kısa zamanda...

allah öyle acılar kimseye yaşatmasın canım ben iyiyim 20.haftaya girerken hıçkırıklarını falan hisstmeye başladım kızımın şimdi iyice güçlendi maşallah o daha çok güçlensin diye kendimi zorlayıp süt ve süt ürünlerini fazla fazla tüketiyorum artık bir haftadır eşim elini karnıma koyunca rahatlıkla ayırabiliyor hareketlerini meleğimin inşallah hep böyle sağlıkla gider herşey olması gerektiği gibi olur sizlerinde benim kızım doğmadan güzel haberlerinizi alırız inşallah... benim karında hala böyle bir büyüme yok hafifcik çıktı ama karn küçük olunca çocuğun hareketleri iyice görünüyor dışarıdan bazen çok komik oluyor bir hıçkırmaya başlıyor karnım çok komik görünüyor inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları en kısa zamanda😀
canım benim yerim onun hıçkırıklarını ay ne güzel duygular maşallah canım Allah hepimize nasip etsin.evet canım sütünü yoğurdunu ihmal etme kendine çok iyi bak.

Geri