Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıslar biliyosunuzki 19 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım20. hamişimiz kim olacak ???? HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1) yasmin nil.................32 haftalık minik kızımız NİSA NUR
günaydın kızlar................. bu arada benim el ve ayaklarım da şişme oluyor ve kilo çok almaya başladım 2 aydan beri 3 er kilo alıyorum 🙂 bu arada 29 haftalık olduk galiaba 🙂
Kızlar selam
Dün 31+4 de doğum yaptım ben iyiyim ama bebeğim Mete yoğun bakımda lütfen dua edin oğluma allahım ona ve herkesin evladına hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah..
Kızlar selam
Dün 31+4 de doğum yaptım ben iyiyim ama bebeğim Mete yoğun bakımda lütfen dua edin oğluma allahım ona ve herkesin evladına hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah..
Kızlar selam
Kızlar selam
Kıslar biliyosunuzki 19 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım20. hamişimiz kim olacak ???? HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1) yasmin nil.................32 haftalık minik kızımız NİSA NUR