beysudecim olur canim merak etme.. bende ikinci bebek icin 2.5 yil korunduk. esim korundu bende ilac falan hic birsey kullanmadim.. sonra korunmayi biraktiktan sonra 4.cu ayimizda bebek tuttu.. cunki rahimin ve vucudun alismasi bayagi uzun zaman aliyor bebek icin.. sen yinede rutin her ay denemelerini yap.. olacagina eminim..
Kıslar biliyosunuzki 19 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım20. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
ha bu arada lavinyacim benim bebegim 5hafta 2 gunlukmus.. bugun dr'ra gittik ve keseyi gordum mercimek kadar birseydi.. ayrica sag yumurtaligimda dr kist oldugunu soyledi fakat onemli degilmis ilk 3 ayda kaybola bilir dedi.. ve ayri yapar dedi demekki benim agrilarim bundan mis.. uff ya hayatimda hic kist olmamistim.. ultrasonda cikti.. neyse canim takmiyorum.. bebegim varya sukurler olsun buna sukur diyorum..
kızlar az önce geldim doktordan 6 aydır korunmuoruz cocuk olmuo die doktora gittim doktor 6 ay cok erken bir zaman 1 yıl olması lazım ben sana ilaç verirsem riskli olur dedi eşimde cok ısrar etti git die yumurtalarımda normal çıktı sadece stres yapmayın dedi bu ay yumurtlama dönemim 28.08 ve 03.10 arası bakalım
Almirecim 4 haftanin içindeyken doktor iki kese olabilir demişti 5de net olarak var dedi fakat bende erken belli olmuş normalde 7. Haftaya kadar görülemeyebiliyormus
Almirecim 4 haftanin içindeyken doktor iki kese olabilir demişti 5de net olarak var dedi fakat bende erken belli olmuş normalde 7. Haftaya kadar görülemeyebiliyormus
Senin küçük cadida büyümüş maşallah yasmin allah kolay doğum nasip etsin ikiz tek üçüz isteyen herkese nasip olsun ama önce kucağına sağlıkla alabilecegin hayırlı evlat nasip olsun herkese 🙂