Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

laviscim beni listeye eklememissin canim ben bende hamisim artik.. 🙂 surpriz bekleyenler listesinden cikartip hamisler listesine ekleyebilirsin.. bugun dr randevum var kontrol icin gelince buraya yazarim opuyorum heinizi kendinize iyi bakin saglicakla kalin.. 🙂:eller:

laviscim beni listeye eklememissin canim ben bende hamisim artik.. 🙂 surpriz bekleyenler listesinden cikartip hamisler listesine ekleyebilirsin.. bugun dr randevum var kontrol icin gelince buraya yazarim opuyorum heinizi kendinize iyi bakin saglicakla kalin.. 🙂:eller:

Maşallah almirecim; Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok çooook tebrik ediyorum seni 🙂

Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyordum. İşten ayrıldım falan bir sürü değişiklik oldu hayatımda. Sizlerin fikrine daha doğrusu bilginize ihtiyacım var. Benim geçen ay adetim ilk 3 gün koyu kahverengi ve akıntı halinde başlayıp, 4. gün yoğun ve kırmızı bi hal almıştı. Şimdi ben adetimin ilk gününü hangisine göre hesaplayacağım kafam karıştı. Normal kanamaya göre hesaplarsam yarın adet olmam lazım, diğerine göreyse eğer günüm geçmiş oluyor. 3 gündür mide bulantısı ve baş dönmesi var, bazı kokulardan da tiksiniyorum. Ümitlenmek istemiyorum,günüm geçmeden test yapmamaya karar verdim. Merak ettiğim adetimi akıntının başladığı gün mü, yoksa yoğun kanamanın başladığı güne göre mi hesaplamam gerektiği 🙁

Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyordum. İşten ayrıldım falan bir sürü değişiklik oldu hayatımda. Sizlerin fikrine daha doğrusu bilginize ihtiyacım var. Benim geçen ay adetim ilk 3 gün koyu kahverengi ve akıntı halinde başlayıp, 4. gün yoğun ve kırmızı bi hal almıştı. Şimdi ben adetimin ilk gününü hangisine göre hesaplayacağım kafam karıştı. Normal kanamaya göre hesaplarsam yarın adet olmam lazım, diğerine göreyse eğer günüm geçmiş oluyor. 3 gündür mide bulantısı ve baş dönmesi var, bazı kokulardan da tiksiniyorum. Ümitlenmek istemiyorum,günüm geçmeden test yapmamaya karar verdim. Merak ettiğim adetimi akıntının başladığı gün mü, yoksa yoğun kanamanın başladığı güne göre mi hesaplamam gerektiği 🙁
canım ben daha önce bunu doktora sormuştum leke falan değil kanama başladığı an adet günü başlangıcı sayıyoruz demişti.

almirecim tebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin valla süper bi haberdi bu tekrardan gözün aydın olsun

Kıslar biliyosunuzki 19 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 21. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil.................
30 haftalık minik kızımız NİSA NAZ :kiss:

2)Ciel........................
29 haftalık minik oğlumuz:deli:

3)
Sarı Papatya...........Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

4) kıvırcık güzel..........27 hafta oldu minik oğluşumuz YILDIRIM BEYAZID :deli: :kiss:

5)gonca 16............... 27 haftalık minik kızımız SEVGİ:deli::kiss:

6)
tekgercegiim.........
25 haftalık oldu minik oğluşumuz MURAT :deli: :kiss:

7)papatyam129........8 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

8)dilekdenizi..............
13 haftalık oldu minin oğluşumuz ATA:deli: :kiss:

9)yakışıklım..................
18 Haftalık Minik Kızımız Ayşe:kiss:

10) shekerr hale............ 6 Haftalık Minik Mercimeğimiz :kiss:

11) ogüll....................... 13 Haftalık Minik Mercimeğimiz :kiss:

12) ayseeonur...............6 Haftalık Minik Mercimeğimiz :kiss:

13)koyusiyah.................Taze Hamişimiz Tebrikler Cnm :deli: :kiss:

14) armess....................8 Haftalık Minik Mercimeğimiz :deli: :kiss:

15)
GüneşVeAy............... İkizlerimiz 6 Haftalık :kiss: :deli:

16)essenn......................Tebrikler Cnm :deli: :kiss:

17) yasemeny................ Tebrikler Cnm :deli: :kiss:

18) BaDe16....................6 Haftalık Minik Mercimeğimiz:deli: :kiss:

19)almire.......................Taze Hamişimiz Tebrikler :deli: :kiss:

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

lavinnya................................2 Eylül???

destinydestiny.....................
25 Eylül

esgiii..................................27 Eylül

a.özlem.............................30 Eylül

LaViNYaM.........................19 Ekim

AYSEDEN...........................??

CEYLİNN............................??

alas..................................
??

ASİMELEK
........................
??

lov......................................
??

ece naz...............................
??

suzuu..................................
??

pelinifl.................................??

defne defne.........................??

esmayim.............................??

Ceylangözlü........................??

gul-guzeli............................ ??

fatma2................................ ??

Melek...............................??

kardelen000......................... ??

selametimizi cok üzülerek listeden çıkarmak zorunda kaldım çok gecmiş olsun inşşş en yakın zamanda güzel hamiş haberini alırız

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

Geri