Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar sizlere bir sorum olacaktı. aceba bilgisi olan varmı? rahim sarkması diye birşey duydum.. ve sürekli ağır şeyleri kaldırmaktan rahim sarkması olurmuş ve kadın rahmini aşağıda hissedermiş yanı alt tarafında bir ağırlık oldugunu hissedermiş.. ve bu aşırı rahim sarkması ameliyata kadar gidermiş yani ameliyatla geri yukarı çekermiş doktorlar.. benım sorum şu; bir kadında rahim sarkması olması durumunda hamile kalma şansı nedir?

kızlar sizlere bir sorum olacaktı. aceba bilgisi olan varmı? rahim sarkması diye birşey duydum.. ve sürekli ağır şeyleri kaldırmaktan rahim sarkması olurmuş ve kadın rahmini aşağıda hissedermiş yanı alt tarafında bir ağırlık oldugunu hissedermiş.. ve bu aşırı rahim sarkması ameliyata kadar gidermiş yani ameliyatla geri yukarı çekermiş doktorlar.. benım sorum şu; bir kadında rahim sarkması olması durumunda hamile kalma şansı nedir?

cnm benim bir tanıdığımın annesinin rahim sarkması oldu ama kadın yaşlı olduğu için rahmini alacaklardı ameliyatla yani genc olsa ne yapardı dr acaba yukarı cekme işlemi varsa onu mu uygulardı acaba bilemedim

cnm benim bir tanıdığımın annesinin rahim sarkması oldu ama kadın yaşlı olduğu için rahmini alacaklardı ameliyatla yani genc olsa ne yapardı dr acaba yukarı cekme işlemi varsa onu mu uygulardı acaba bilemedim

ya bilmemiyorum gençlerdede olur mu ki.. 😕 aceba bendede varmıdır kı ya 😕 bende asağıda bı agırlık bı baskı hıssedıyorum sankı.. aceba ondan mı bebek olmuyor aceba 2-3 aydır denıyoruz olmuyo bu ayda olmazssa gıdecegım bı dr,a

ya bilmemiyorum gençlerdede olur mu ki.. 😕 aceba bendede varmıdır kı ya 😕 bende asağıda bı agırlık bı baskı hıssedıyorum sankı.. aceba ondan mı bebek olmuyor aceba 2-3 aydır denıyoruz olmuyo bu ayda olmazssa gıdecegım bı dr,a

cnm benim ben 2 yıldır istiyorum olmuyo 9 yıl olamayanlar var hemen takıntı yapma hem dr a gitmiyormusun sor dr a hem daha 3 aydır deniyormussunuz hemen dur hele bir sabır göster cnm 🙂

- - - Updated - - -

14 günde adet olunmaz kız cok istisna bı durum olacakta ayda iki kere adet olucan yok yok senin dinlenmen lazım bak o yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek dinlen bir iki gün sonra test yap sen yoksa hamilesin........inşallah

bugün laviş test yapacaktı ne yaptı acaba yaaa inşş olumlu sonuclarla gelir

kızlar az önce dr umla konuştum bildiğiniz gibi ben kürtaj sonrası 4.5 ay adet olmamıştım.ilaçlarda işe yaramadı dr adet gecikmesinin uzadığını ve yeniden hsgye karar verdiğini söyledi.ve şimdi yeniden hsg çekincem pazartesi öğleden sonraya randevu aldık dr um kendisi çekcek normalde kendisi çekmiyordu ama sağolsun okadar iyiyki benim için kendisi çekicek ve ücreti 450 tl imiş ama bize 100 tl indirimle 350 tl ye çekicek.inş bu sefer hayırlı olur.şuana kadar korkmuyodum ama sanırım biraz tırstım şimdi dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bu sefer herşey yolunda gtsin ve bende meleğime biran önce kavuşuyum inş
canım benim hiç korkma benim gibi tırsık biri bile çektirdiyse🙂5 dakika bile sürmüyo inan bana bi baskı oluyo ve bianda btiyo.Allah yardımcın olsun canım.

herkese günaydın ben cumartesi günü gonal f yumurta büyütme iğnesine başladım ve ardından doktor çatlatma iğnesi yapacak.kızlar 4 gün boyunca günlük 300 doz vuruyorum.siz kaç gün vurdunuz vuranlar yani🙂iğneler çok pahalı ve eşim kudurmuş durumda oluruna bıraksaydık diye.çarşamba yine gidicem doktora kontrole yine iğneye devam ettirirse eşim çıldırır napcam bilmiyorum 4 gün iğne yetermiki acaba umarım bidaha iğne demez iğne çarşamba bitiyo çünkü.

herkese günaydın ben cumartesi günü gonal f yumurta büyütme iğnesine başladım ve ardından doktor çatlatma iğnesi yapacak.kızlar 4 gün boyunca günlük 300 doz vuruyorum.siz kaç gün vurdunuz vuranlar yani🙂iğneler çok pahalı ve eşim kudurmuş durumda oluruna bıraksaydık diye.çarşamba yine gidicem doktora kontrole yine iğneye devam ettirirse eşim çıldırır napcam bilmiyorum 4 gün iğne yetermiki acaba umarım bidaha iğne demez iğne çarşamba bitiyo çünkü.

cnm hadi bakalım hayırlısı olsun evet cok pahalı yaa iğneler ben 8 gün kadar kullandım son gün catlatma iğnesi vurdum kasıktan kendime benimki kac dozdu unuttum ama dr biraz artırmıştı dozunu tabi yumurtaların büyüme hızına göre artırıyo dozunu inşş işe yarar cnm dr bana şey demişti o iğnelerden sonra aşılama yapılıyormuş ben yaptırmadım aman dikkat et o kadar para veriyosun boşa gitmesin ben diyorum keşke aşılamayıda yaptırsaydım o zaman o kadar yumurtalarım catlamışken

- - - Updated - - -

haa bu arada benim bi iğne bitti 3 gün kullandım bi tane daha aldırdı dr yani yumurtaların durumuna göre isteyebilir

off lavişim sorma yaa eşimle birrbirimizi yiyoruz.acele ediyosun falan diye nasıl kızıyo.benimle her doktora gittiğimde geliyo ne isteseler yapıyo ama birbirimize girmiş bi şekilde dönüyoruz eve.bunlar para avcısı diyo hiç güvenmiyo doktorun hiçbir söylediğine.en son yumurta büyütme iğnesini söyleyince doktor bide eczaneye gidipte ödememiz gereken miktarı görünce delirdi yine.sanki yıllardır olmuyo gibi davranıyosun diye kızıyo bana.hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum zaten psikolojim altüst oldu beni böyle yaptıkça dahada üzüyo 🙁(((

off lavişim sorma yaa eşimle birrbirimizi yiyoruz.acele ediyosun falan diye nasıl kızıyo.benimle her doktora gittiğimde geliyo ne isteseler yapıyo ama birbirimize girmiş bi şekilde dönüyoruz eve.bunlar para avcısı diyo hiç güvenmiyo doktorun hiçbir söylediğine.en son yumurta büyütme iğnesini söyleyince doktor bide eczaneye gidipte ödememiz gereken miktarı görünce delirdi yine.sanki yıllardır olmuyo gibi davranıyosun diye kızıyo bana.hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum zaten psikolojim altüst oldu beni böyle yaptıkça dahada üzüyo 🙁(((

ayy cnm kıyamam yaaa bide o gonal f en pahalısıymış biliyomusun özele gittiysen onu veriyolar genelde benim eşimdende terler boşalmıştı bendende tabi cnm dikkat et dinlen ve dr un dediklerine uy bi sürü para gidiyo valla bu işlere inşş iyi olur senin için

Geri