kızlar ben adet oldum 🙁 hayırlısı olsun napıyım artık.cumartesi doktora gidicem boşuna aylarca kan sulandırıcı iğne olmayım diye hamile kalmamı hızlandırrcak bişeyler yapıcak.yumurta büyütme yaparız dedi.kızlar yumurta büyütmesi nasıl oluyor?
kızlar ben adet oldum 🙁 hayırlısı olsun napıyım artık.cumartesi doktora gidicem boşuna aylarca kan sulandırıcı iğne olmayım diye hamile kalmamı hızlandırrcak bişeyler yapıcak.yumurta büyütme yaparız dedi.kızlar yumurta büyütmesi nasıl oluyor?
merhaba sayın melekler mekanı sakinleri ve güzel anne adayları Cumanız mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olur inşallah...Bol hamişimiz olur inşallah 🙂
günaydın canım,
senin ve tüm meleklerimizin cuması mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versin 🙂 bu arada çalışmalardan 2 saat önce eşine kahve içir spermleri baya hızlandırıyormuş 🙂 ama sen kahveden uzak durmaya çalış kadınlarda iyi olmadığına dair teoriler var 🙂)
Hakkınızda hayırlısı inşallah bu ay bebişine kavuşursun..
hepinizi kocaman öpüyorum meloşlarımmmm 🙂) sevgiler...
tamam cielcim sağol bende türk kahvesi tiryakisi biri olarak artık ne yapalım bebişlerimiz için içmeyeceğiz.. ama bu gece yatmadan sert bir kahve yaparım benım koçiş seviyo zaten..... hayırlısı olsun canım.. bende senı öptüm canım..
esgi üzülme canım.. adet olduğun herşeyin sonu degıl bak doktor hamile kalmanı hızlandıracak yöntemler deneyecekmiş.. morallerı yüksek tutman lazım.. üzülmek yok.. gecen ay ben adet oldugumda çok üzülmüştüm.. eşim çünki çok heveslenmişti.. ağlamaya basladım ve eşim en büyük tesellim oldu üzülme biliyorum hayal kırıklıgı oluyor her seferinde ama olmadıysa vardır bır hayır dıyorum canım yaa..
merhaba sayın melekler mekanı sakinleri ve güzel anne adayları Cumanız mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olur inşallah...Bol hamişimiz olur inşallah 🙂
esgi üzülme canım.. adet olduğun herşeyin sonu degıl bak doktor hamile kalmanı hızlandıracak yöntemler deneyecekmiş.. morallerı yüksek tutman lazım.. üzülmek yok.. gecen ay ben adet oldugumda çok üzülmüştüm.. eşim çünki çok heveslenmişti.. ağlamaya basladım ve eşim en büyük tesellim oldu üzülme biliyorum hayal kırıklıgı oluyor her seferinde ama olmadıysa vardır bır hayır dıyorum canım yaa..
canım şu iğnelere başladığımdan beri dahada duygulanıyorum ama iyiyim şuan doktora gidiyim bakalım ne yapıcak.sağol canım bu zorlu bi yolculuk hepimiz için iyiki burası var aynı durumda birsürü insan birbirimize destek oluyoruz.
kızlar konu açmıştım bide buraya yazıyım bir haftadır kanımda pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğne clexane kullanıyorum ve bacağımdan vuruyorum iğneyi.dün akşam yere bastığım anda bir anda baldırımın arka kısmında inanılmaz bi batma oldu resmen bağırdım.ve yürüdükçe yani üstüne bastıkça bu ağrı devam etti.böyle bi durum yaşayan varmı?