Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım benim Allah yardımcın olsun hiç üzülme hayırlısı böyleymiş demekki.

canım bende klomenle birlikte dupastonu kullanıyodum.şu an gittiğim doktorun sanılanın aksine hamile kalmayı engellediğini söyledi.sen boşver bencede gitme o kadına baksana bida zaten memnunda kalmamışsın.

- - - Updated - - -

canım bende klomenle birlikte dupastonu kullanıyodum.şu an gittiğim doktorun sanılanın aksine hamile kalmayı engellediğini söyledi.sen boşver bencede gitme o kadına baksana bida zaten memnunda kalmamışsın.
bu arada engelleyen klomen değil dupaston

selametcim dün sormayı unutmuşum rahim filmi çektirmemişmiydin tüp tıkalı olduğu için olmuş olabilir bu dış gebelik mevzusu allah hayırlısıyla tekrar sağlıkla kucağına alacağın bir melek yollar sana yakında...

canım benim hiç üzülme demekki senin için hayırlısı böyleymiş kısmet işte inşallah Rabbim bir daha ki gebeliğinde sağlıkla bebeğinin kalp atışlarını duyarsın sonrada sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alırsın dualarım sizlerle canım benim

evet Cielcim çünkü sordukça daha da çok kafam karışıyor şuan çorba gibi oldum karma karışık
sanırım bu gittiğim doktora devam edicem yada cumartesi günleri çalışan bir doktor bulucam bakalım yaa üfff
sen nasılsın bu arada büyümüşsünüz maşallahh yerim ben sizi

lavişimmmmmmmmmm hoşgeldinnn dadlum iyi olmana çok sevindimmm kıs sen Tokatamı gittinnn ayy ne güzel iki hafta sonrada ben gidicem bir hafta gezip gelicem inşallah ama eşimsiz onun izni yok ben tek gidicem

aaaa hadi yaa ozaman kadına uyupda iyiki almamışım yaa iyi olayım derken daha kötü edicektim kendimi tövbe bir daha gitmem kısmet artık bakalım işte 😕

bu arada kızlar daha önce ofisimizde bir ablamızın hamile olduğundan size bahsetmiştim ya hani hatırlarmısınız bilmem ikili testlerinin biri zamanında yapılmadı geç kalındı daha sonra 4 lü testinde ense kalınlığında bebeğin %100 daum sendromlu olduğunu öğrendik çok üzüldük kadının kocası istemedi bebeği aldıralım dedi cinsiyetini bile öğrenmiştik 5 aylık çünkü artık hareketlenmişti falan kadında çok üzüldü falan filan ama bebeği aldırmak istedi bu gün hastaneye yattı az önce konuştuk bebeğe zehir veriyorlarmış sonrada sezeryanle doğum yaptıracaklar yani anlayacağınız bebeği öldürüyorlar her bunu duyuşumda kahroluoyrum üzülüyorum ağlıyorum Rabbim sen başa verme ama ben hiç doğru bulmuyorum dün alo fetvayı aradık kadından gizli çok günah dediler onun artık bir kalbi atıyor eli kolu olan bir bebek zihinsel engellilerin bile artık iş imkanı var devlet iş imaknı veriyor onlara yapmayın kıyamayın o cna resmen bir cinayettir dediler ama kadın kararlıydı çok üzgünüm ben kendi adıma
ama çokda üstüne konuşmak istemiyorum Rabbim affetsin. ..

Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kardeşlerim,hamile olan arkadaşlara Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, benim gibi bebek özlemi çekenlerin de kucaklarını boş bırakmasın, tez zamanda hepimiz anne oluruz inşallah.selamet durumuna çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun, lavişim uzun zamandır yoktun umarım tatilin iyi geçmiştir, yeni adet tarihim 28 agustos. bir de grip oldum 5 gündür yatıyorum,bayramı hasta geçirdim nerdeyse. Hepinize kucak dolusu sevgiler, kadir gecesi hepimiz için dua ettim, inşallah kabul olur, kendinize iyi bakın.

ayyyy asimm bende cok üzüldüm yaaa bu nasıl iştir resmen katil oluyorlar nasıl yapıyolar bunu çok moralim bozuldu şimdi offfff bu arada tatilin umarım iyi gecer datlum memleketinin havasını içine cek bol bol eminim iyi gelecektir sana her şekilde:kiss.

sağol cnm benim iyi gecti tatilim cok şükür sen nasılsın hemen yeni adetini ekliyorum listeye

Kıslar biliyosunuzki 15 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 16. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1) yasmin nil.................
28 haftalık minik kızımız NİSA NAZ

2)Ciel...........................
26 haftalık minik oğlumuz

3) Sarı Papatya.............
Tebrikler cnmm

4) kıvırcık güzel............
16 hafta oldu minik oğluşumuz YILDIRIM BEYAZID

5)gonca 16................. 19 haftalık minik kızımız

6)
tekgercegiim...........
20 haftalık oldu minik oğluşumuz MURAT

7)papatyam129..........8 haftalık oldu minik mercimeğimiz

8)dilekdenizi................
13 haftalık oldu minin oğluşumuz ATA

9)defneme
kiraladım

10)yakışıklım....................
14 Haftalık Minik Mercimeğimiz

11) shekerr hale.............. 6 Haftalık Minik Mercimeğimiz

12) ogüll......................... 13 Haftalık Minik Mercimeğimiz

13) ayseeonur.................6 Haftalık Minik Mercimeğimiz

14)koyusiyah...................Taze Hamişimiz Tebrikler Cnm

15) armess......................8 Haftalık Minik Mercimeğimiz

16)selamet......................
Tebrikler

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

alas.................................5-6-7-8 mayıs????

ASİMELEK ........................11-12-13 haziran ????

lov......................................17 haziran ????

ece naz...............................20 haziran ????

suzuu...................................27 haziran ????

esgiii..................................30 temmuz

pelinifl.................................1 ağustos

defne defne.........................4 ağustos

a.özlem.............................21 Ağustos

esmayim.............................23 ağustos

AYSEDEN............................24 ağustos

destinydestiny.....................28 ağustos

Ceylangözlü........................30 Ağustos

lavinnya................................2 Eylül

LaViNYaM...........................7-8 Eylül

almire................................18-19 Eylül

gul-guzeli............................ ??

fatma2................................. ??

Melek................................??

kardelen000......................... ??

essenn.................................. ??

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

Son düzenleme:

Asiciğim Allah elbette affetsin ama o bebeği büyütmek ortaya çıkartmak o kadar basit değil, kucağına aldıktan sonra, anne ben denen böyleyim diye her sorduğunda, sokakta diğer çocuklar itip kaktığında en kötüsü ebeveyinleri öldükten sonra o çocuğun hali nasıl olur? bizim komşumuzun oğlu her gün annesiyle babasına bağırıyordu bile bile doğurdunuz beni diye, anne baba her imkanı seferber etmesine rağmen çocuk sokakta çok sorun yaşıyordu.. üstelik o down değil downların durumu çok daha zor.. Pekçok kalp, böbrek ve iskelet hastalıkları yaşıyorlar.. aynı özel alt sınıftaydılar bizim oğlanla oradan biliyorum, bu tip aileler genelllikle yükü kaldıramıyor ve dağılıyorlar ayrıca.. bence başkalarını bu kadar kolay yargılamayalım, telefon hattından fetva vermek kolay, o kadının veya o adamın yaşayacakları (Allah kimseye yazmasın) bizim asla hayal dahi edemeyeceğimiz acılar ve zorluklar olacaktı.. Ayrıca tabi birde bu bebeklerin sağlıklı kardeşleri de çok yıpranıyor, Metin Sabancı Spastik çocuklar vakfını ziyaret edin, sırf biz ölünce çocuğumuza baksın diye doğurulmuş kardeş bebekler var.. ülke iş buluyor diyorsun ama okadar sınırlı ki imkanlar, engellilerin çoğu evlere mahkum. Bebeği doğurmak kadar doğurmamakta saygı duyacağımız bir karar olmalı. Yargı Allaha kalmalı, Allah hepimizin günahlarını affetsin, zira hepimiz günahkarız...

canım bende çok üzüldüm ya 5 aylık bebek canlı içinde onu hissediyosun am bile onun canına kıyyosun çok acı rabbim kimseyi böyle bir imtihandan geçirmesin ya resmen bebeğinin katil oluyorsun keşkeböyle bir karar vermeselerdi.ALLAHIM BİZLERE SAĞLIKLI SIHHATLİ ANALI BABALI BÜYÜTECEĞİMİZ EVLATLAR NASİP ETSİN KİMSEYİ ÇIKMAZDA BİRAKMASIN BÖYLE BİR İMTİHANDAN GEÇİRMESİN