herkese selam olsun.allahın rahmeti selamı üzerinize olsun inşallah.kızlar bugün doktora gittim beta hcg bakıldı 12403 çıktı.karından ultrasonda gene görülmedi.bu sefer vajinal ultrasondan baktılar rahim boş dedi bebek gözükmüyor dediler.başka bir ultrasona gittik ordan tüplere baktılar sağ tüpümde bebeğin kesesini gördüler,2 cmm kese var dedi. yani dış gebelikmiş.bana ya bekleyeceğiz düşmesini,2.olarak iğne yapacaız 4 gün sonra kontrole geleceksin tekrar beta hcg ye bakacağız düşüş varsa tedaviye devam edeceğiz.3.olarak da kapalı ameliyatla alınacak dedi.3 altenatif sundu bende iğneyi tercih ettim.iğneyi eczeneden aldk hastanede yaptılar.çok ağır bir iğneymiş yavaş yavaş kadame kademe vurdlar.15 dk.yattım kalkamadım.sonra eve geldim.pazar günü karnımd ğarılar sancılar olabilirmiş.olursa hemen hastaneye gitmemi söyledi.iç kanama yani tüpün patlama ihtimali var dediler. durum bu kızlar.bana dua ederseniz.dualarınıza ihtiyacım var.rabbim inşallah hakkımda en hayırlı olanla sonuçlandırır inşallah.