Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canim yarin randevum var bekliyorum iste 😕 ins normaldirde benim oglumda bu hafta icinde oynar cok istiyorum cok ihtiyacim var oynmasina 🙁

cnm sen içini ferah tut sen ne kadar ferah ve mutlu olursan o da olur inan bana Allahın izniyle bişey yoktur inşş hayırlı haberlerle gel inşş bu arada bi ayaklarını uzat hafif müzik ya da kuran filan ac bakalım o da dinlesin karşılık verecektir o zaman

hamisler sizin bebisler ne zamn oynamaya basladi yazarmisin merak ediyorum benim oglumda halen bi kipirdama yok normal mi ?? 19 haftaya girdik ama !

canım hiç korkma benim de 19 da oynadı, arkadaşlar 16 da oynadı benimki diyince benda baya kormuştum, doktoruma sordum yerleştiği yer, karın kas ve yağ dokusunun kalınlığı ve ilk bebek gibi etkenlerle 22. haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş.. paşa oğlun yakında içeride futbol oynayacak merak etme 🙂

hayır canım gebelikle ilgili sordum kokulara hassasiyeti 🙂 ama adetime yaklaşık 12 gün kala başladı..

herkese selam.nasılsınız,inşallah bol hamile haberleri alacağımız gün olur.epeydir yazamadım.annemler geldiler memleketten.biraz yoğunum bu aralar. benimde beklemediğim adetim bu ayki tahminim 22 temmuzdan sonra herhalde.çünnkü geçen ay haziranın 2 sinde oldu.sonrasında 25 haziranda tekrar oldu belkide oluşan bebek düştü tahminen. lavişim bu nedenle tahminin 22 temmuz dan sonra, ama inşallah olmaz. benide listeye ekleyebilirmisin.

kiz lavis kizlarin rengi cok güzel pembe pembe kiskandim yawww 😀 maviye alistik ondan galibaa

ohh maşallahh yarasn yarasın
rahatlamışsındır bayağı bir bende bir sökülsemde rahatlasam ama ramazan bitene kadar adet olmak istemiyorum :
bu ramazanı kazasız bitircem Allah kısmet ederse

lavişim günaydın,
inşallah adetlerin en kısa sürede düzene girer.. biz oğlumla 21 haftamızı bitirdik, maşallah koca adam olduk yani 🙂 bütün meleklerimizi çok seviyor ve öpüyoruz ablası..

ayy ben senin oğluşunun totişini ısırırımm yaaa maşallahh cielimmm kocaman olmuşsunuz yaaaaa Allahım sağ sağlim kucağına da almak nasip etsin inşallahh çok öptüm sizi

günaydin kizlar lavisim bizi 19 haftalik yazarmisinn

oohh ohh maşallahh büyüyoruz yavaş yavaş Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah eee boşlukları doldurmak da bize düşer

selametcimmm nasılsın canım annenlerle güzel bir hasret giderdin ozaman çok güzel yaaa inşallah bir dahaki gelişlerinden torunlarını sevmek de nasip olur

bizim kaçak defnoş nerde bakemmmm

eşim işini değiştirdiğinden beri aşırı derecede bebek bebek diye tutturmaya başladı yani onun öle istekli olduğunu görünce kendi adıma üzülüyorum aslında o da ben üzülmeyeyim diye bişey sölemioyr ama ben anlıyorum bir bebeği sevmesinden konuşmasından kurduğu hayallerden ettiği dualardan artık herşeyin içerisinde bir bebek kelimesi var ve sürekli doktora gitmemi istiyor ben ramazan diye erteliyorum ama o biran önce tedavimi olup bebek sahibi olmamızı istiyor hatta ramazanda bile tedavimi devam ettirmemi istiyor hayırlısı olsun ramazadan gitmiycem dedim üzüldü ama ne yapayım yaaa üff
hala adet olmadım bu arada bu gün yere eğildiğimde çok fena sol kasığımda bir batma oldu canım yandı hatta hemen aklıma hamilemiyim acaba sorusu geldi imkansız bir soruyddu ama yinede eve gidince bir test yapıcam umutsuz şekilde bellimi olur ya tutarsa