Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar dün akşam hastaneye gittim doktor keseyi göremedi bende iki tane idrar testimin pozitif olduğunu söledim kan istedi yarın sabah sağlık ocağında yaptırıcam öyle gidicem hastaneye ama doktor dedi ki ağrın falan olursa şiddetli hemen gel deedi bugünde aniden yattığım yerden kalkınca falan adet ağrısı gibi ağrım oluyo neden bilmiorum ama sadece iki defa oldu iç çamaşırıma gün içinde kahverengi bişi sürülmüş bir damla kadar ama sizce bu nedir boş gebelik geldi aklıma bilginiz varmı olur mu böle bişi

17 haziranda adet olmam gerekti ama olmadım 2 kez kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı.doktorum adet söktürücü verdi.10 gün içip ardından adet olacakmışım.soğan kürü ve bal tarçın çörek otu karışımınıda yapacam.bu 3 ayım doktorum adet olunca bu ay rahim filmi çektirelim dedii ama ben kararsızım.rahim filmi hem zormuş hemde hadi yan etkisi olursa.Allahım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yardım ettt

cnm rahim filmi yan etkisi olan bişi filan değil yaptır tüplerin tıkalıysa acılır yani durumunu öğrenmiş olursun zararlı bişi dğeil hem öyle cok acı veren bişi değil 3-5 dk sürüyo bide adet ağrısı gibi oluyomuş ben yaptırdım ama benimki anestezili olduğu için bişey anlamadım ama o senin için iyi olacak yaptır bence hem ilk 6 ayda hamile kalma olasılığın artııyormuş

Lavişim bir sonraki gelmez olasıca adet tarihim 4-5 ağustos, listede güncellersen sevinirim canım 🙂

:D:D gelmez olasıca mı valla alemsiniz hee tmm cnm güncelleyim gelmez olasıca adetini :D:D daha doğrusu gelemez olasıca olsun demi...

kıslar günaydınlar bende hayıta devam ediyorum 2. ayın içindeyim bu ay 6 gün gecikmeli adet oldum normalde adetlerim 10-15 gün gecikir benim hatta bazen 20 gün şimdi hayıt sayesinde bu ay 6 gün gecti ve 5 şişem var bu 5 şişeyi bitirecem kafaya koymuş durumdayım ve yumurta da geliştiriyomuş zaten cook faydası olur inşş bana bu ay zaten öyle bir adet oldum ki ben bile şaşırdım ne var ne yok sökmüştü içimi bu hayıt kendimi cok rahatlamış ve üzerimden büyük bir yük kalkmış hissettim :D:D

kıslar biliyosunuzki 12 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 13. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil.................
22 haftalık minik kızımız NİSA NAZ :kiss:

2)Ciel...........................
22 haftalık minik oğlumuz:deli:

3) Sarı Papatya.............
Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

4) kıvırcık güzel............
16 hafta oldu minik oğluşumuz YILDIRIM BEYAZID :deli: :kiss:

5)gonca 16................. 18 haftalık minik kızımız:deli::kiss:

6)
tekgercegiim...........
19 haftalık oldu minik oğluşumuz MURAT :deli: :kiss:

7)papatyam129..........8 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

8)dilekdenizi................
13 haftalık oldu minin oğluşumuz ATA:deli: :kiss:

9)defneme kiraladım :D:D

10)yakışıklım....................
10 Haftalık Minik Mercimeğimiz:kiss:

11) shekerr hale.............. 6 Haftalık Minik Mercimeğimiz :kiss:

12) ogüll......................... 13 Haftalık Minik Mercimeğimiz :kiss:

13) ayseeonur.................6 Haftalık Minik Mercimeğimiz :kiss:

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

alas.................................5-6-7-8 mayıs????

ASİMELEK ........................11-12-13 haziran ????

lov......................................17 haziran ????

ece naz...............................20 haziran ????

suzuu...................................27 haziran ????

koyusiyah.............................4 temmuz

almire..............................18-19 temmuz

a.özlem.............................19 temmuz

Ceylangözlü........................25 temmuz

armesss............................28 temmuz

esgiii..................................30 temmuz

esmayim.............................31 temmuz

AYSEDEN............................1 ağustos

pelinifl.................................1 ağustos

defne defne.........................4 ağustos

destinydestiny.....................4-5 ağustos

LaViNYaM...........................7-8 ağustos

lavinnya................................8 ağustos

gul-guzeli............................ ??

fatma2................................. ??

Melek................................??

kardelen000......................... ??

essenn.................................. ??

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

sarı papatya, kıvırcık güzel,gonca,telgerceğim,papatyam129,dilekdenizi,ya smin nil kıslar kac haftalık olduğunuzu yazında güncelleyelim bende takip edemiyorum o yüzden siz söleyin ben güncelleyim beraber takip yapalım hafta hafta:kiss:

Son düzenleme:
lavişim günaydın,
inşallah adetlerin en kısa sürede düzene girer.. biz oğlumla 21 haftamızı bitirdik, maşallah koca adam olduk yani 🙂 bütün meleklerimizi çok seviyor ve öpüyoruz ablası..

bende onu ve seni öpüyorum cnm maaşallah koca oğluşumuz oldu hemen güncelleyim listedeki yerini oğluşumuzun :D:D

- - - Updated - - -

günaydin kizlar lavisim bizi 19 haftalik yazarmisinn

günaydın cnm h.geldin yazarım tabi oğluşlar büyüyolar maaşallah🙂

Geri