Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım benim karnım az vardı ama biraz büyüdü.bakınca belli oluyo artık.bebeğin hareket etmiyo diye korkma.bu çok normal canım.benimde öyle.ama ultrasonla bakınca eli ayağı durmuyo hiç veledimin 🙂 doktorum 20. haftaya kadar fazla hissedemezsin demişti.çikolata ye ve sol tarafına yat.bak nasıl kıpırdamaya başlıyo 🙂

Son düzenleme:
Herkese selam. bugün nasılsınız,inşallah güzel ve hayırlı haberler alacağımız bir gün olur.benim 2 gündür halen leke leke akıntım var.peçeteye sildiğimde görüyorum.ama adetime daha 3-4 gün var.ilk adetimden bu kadar önce lekelenme yaşıyorum.işin ilginci 16 haziranda,19 haziranda ve 20 haziranda beta hcg testi yaptırmıştım 25 hazirandan lekelenme başladı.bu ay çok garip durumlar yaşıyorum hadi hayırlısı olur inşallah.

Ayşeonu dün kan testi yaptıracaktın,sonucunu heyecanla bekliyorum.inşallah hayırlı bir haberle gelirsin,bizi fazla merakta bırakma olurmu.

canım daha çok erken hissetmen için bak tatlım 18 hafta ile 22 hafta arasında en çok hareketler hissedilmeye başlar eğer çooook zayıf bir anneysen 17 veya 16. haftaya kayabilir ama normal kiloya sahip anneler genelde 18-22 haftalar arasında bebişini hisstemeye başlar hatta biraz kilosu fazla anneler 26.haftaya kadar kayabilir hissteme bir de ilk gebeliklerde annelerin biraz daha geç hisstmesi normal canım yani telaş yapma bir çok anne karındaki gaz hareketleriyle karıştırır ilk başlarda bebiş hareketlerini sen meraklanma annesi o sağ sağlim yeri rahat keyif yapıyordur😀
Kızlarr keseyi gördüm bugünn 🙂

evet tatlım hamıleyım 668.09 degerlerım persembe günü keseyi gormeey gidicez

halecim allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah canım perşembe günü keseyi göremesende korkma tamam mı eğer vajinal bakarsa görülür ama karından bakarsa daha büyümemiştir o kadar hcg 1500ü geçince vajinal 2500ü geçince karından görülebiliyor kese yani eğer perşembe göremesseniz cumartesiye falan görünür hale gelir çünkü 2-3 günde bir hcg 2ye katlanıyor ilk haftalarda o da cumartesiye 2500 ü geçer demek çok rahat görürsün keseyi hadi güzel haberler ver inşallah canım

ay senin yakışıklı oğluşunu yesinler kerata ya keyif yapıyor içerde
böyle her açıdan sağlıkla hamişliği tamamlarsın inşallah canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr yarın son zaten daha gremcem birgün hamile olduğumu öğrenrsem size haber veririm beni ununtmayın

:ıslık:
nereye güzelim ya hayırdır
bizi bırakıp nereye gidiyorsun özletme kendini bak

ALLAHIM en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı imanlı bi evlat nasip eder inşallah
amin amin canım sonucunu almışsındır herhalde ama yazmamışsın inşallah hakkında hayırlısı olur canım rabbim inşallah daha çok beklemeden kucağını doldurur seninde tüm isteyenlerinde amin...

canım allah hakkında hayırlısını versin inşallah üzmemeye çalış kendini, kafaya taktıkca gecikiyor bebişler eğer rahat edeceksen buraya gelmeyince stres yapmayacaksan girme canım çünkü sen stresli olursan bebişin olması etkilenir hakkında hayırlısını versin rabbin onada gönlünü razı etsin inşallah en kısa zamanda bebişinle birikte gelirsin buraya allaha emanet ol sende canım

canım normalde doktorlar gün aşırı tek ilişki öneriyor ama o biraz ödev gibi geldiğinden stresi artırıyor anne karnında spermler 72 saat yaşayabildiği için 3 güne bir ilişk ve muhtemel ovulasyon günlerinde belki gün aşırı ilişki gerekebilir ama ben hamile kaldığım ay hiç illa üç günde bir olsun diye uğraşmadım canım isteyince derslerden vakit bulunca ilişkiye giriyordum açıkcası çok şükür rabbim aratmadı fazla ama en önemlisi nasip faktörü unutmaki bebek tamamen nasip işi tüm sebepler yerli yerinde olsada rabbim bazen sebeplere bakmaksızın veriyor işte belli olmuyor sen gönlünü rahat tut inşallah canım rabbim kime ne zaman evlat vereceğini çok önceden belirlemiştir sadece o zamana kadar sabretmek kalıyor bize allah hakkında hayırlısını versin inşallah

canım sen kadın doğumcuya gittin mi bu arada hiç yani kanaman var diye? bence ihmal etme ya bir git öğren bakalım neden bu kadar çabuk tekrar leke gelmeye başlamış?

allah ın selamı bereketi rahmeti üzerinize olsun canlarım ben pazar günü kanamam olduğu için hastaneye yattım salı günü çıktım çok şükür kese ve etrafında değilmiş kanama bebişimin kalp atışını gördüm teyzeleri allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu ve bizim gibi 40 haftasını sağlıkla doldurmayı bekleyen tüm hamilelere sağlıkla hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu arada biz 8 haftalık olduk canım daha minnacık ya çok tatlı bir gün bende resmini koycam buraya ama biraz daha büyüsün bebişim di mi
10 gün sonra tekrar gel dedi doktor bakalım hayırlısı allah kimseye böyle korkular yaşatmasın canlarım kendinize cici bakın görüşürüz...

asicim h.g cnm nerelrdesin kuzum yaaaa
sanada tam kız cocuğu yakışır hee prenses gibi 🙂

tekcim hemen ekliyorum cnm murat oğlumuzu🙂

gul guzeli cnm dr lar fln sperm kalitesi bakımından gün aşırı diyorlar yani bir gün arayla cnm eşin nerde calışıyosa sende onun yanına taşınamıyormusun yaaa

ececim özlüyoruz ama yaaa ama tabi sen biirsin yinede arada gir burdayım de yeter 🙂 iyi ol yani yeter

Canım inanın her an dualarımdasınız. 🙂
kız dileekk oğlanın tabancasını gördüm heee🙂)))

canımmm negüzel şeyler yazmışsın gönlüne sağlık🙂 inşallah hep burda olur herzamanda güzel şeyler paylaşırız rabbim hakkımızda hayırlısını versin.aminn.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr yarın son zaten daha gremcem birgün hamile olduğumu öğrenrsem size haber veririm beni ununtmayın
:ıslık:
ee gözden uzak gönülden uzakk suzuumm yapçak bişey yok 🙂)))

tatlım hadi ama yaa sonuç nedir merakettik çook????????

iyiyiz tatlım biz sağol seninde iyi olmana sevindim🙂 umutlar yine gelecek aya kaldı desene.olsun ama buda iyi bişey sonuçta azda olsa umut olması güzel bişey dimi ama🙂

slm kızlar nasılsınız bakalım bakıyorum oğlanlar çoğunlıkta gidiyo tamam tamam üzülmeyin biz de size gelin doğururuz
dimi asim kız doğurururz onlarıda kapıda süründürürüz:hıh:

tatlım öyle özel bi düzene gerek yok haftada 2 kere yapabiliyosanız iyi bişey ama ayda 2 kere yapanda hamile kalıyo takılma yani boşver olduğu kadar🙂))

selam tatlım🙂 evet hayırlısı olsun bakalım neymiş bu lekelenmeler merakettim

canım ya nasılda korkmuşsundur allaha şükürki bebişin iyi sen iyisin🙂 dahada iyi olun inşallahh

günaydın günaydın günaydın

ayy ensonunda şükürler olsunki izni kopardım 9 güncükcükcük🙂
okadar iyi gelicekki bu tatil bana .bütün bir kışın sıkıntısını atıcam üstümden.inşallah hiçbir aksilik çıkmazsa c.tesi yola çıkçaz birdahaki pazar döncez.ee tabi buarada bu süre zarfında görüşemicez🙁( ama dönünce telafi ederiz yaa🙂)
neyse veda konuşmasına gerek yok şimdilik c.tesi öğlene kadar burdayım nasıl olsa

canım çok sevindim senin adına hadi bakalım güzelce dinlen eğlen inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah çooook güzel bir tatil geçirirsinz tatlım

evet canım biraz korktum ama artık olayların ilk şokunu atlatınca hemen toplayabiliyorum kafamı ve alllah herşeyin hayırşlısını bilir diyorum bana böyle ve hatta daha ağır bir sınav versede yapacak bişey yok ve o beni yaratan benim ihtiyacımı herkesden benden daha iyi bilir deyip dua ediyorum verdiğine gönlümü razı eyle diye daha iyi oluyor çok stres yapmamış oluyorum tabi rabbim daha büyük dert vermesin sen tatile gitmeden girebilirmiyim bilmiyorum şimdiden hayırlı yolculuklar canım şöyle balayı tadında güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah sağ sağlim geri yerinize yurdunuza ulaşırsınız inşallah dualarımdasınız her zaman öpüyorum canım hoşçakal...