Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

selametçim nerelerdesin gülüm yaa bende diyodum yeni evi buldu bizi unuttu ama neyseki geldin🙂 bebişin sana bi göz kırpıp gitti anlaşılan ama olsun herzaman derim böyle şeyler gebeliğe hazırlıktır bence inşallah yeni eviniz uğur getirecek ve bebişin enkısa zamanda hayırlısıyla gelicek🙂))

canım defnem,güzl kalpli,güzel yüzlü kardeşim benim.seni çoooook özledim.bu forumun özel meleğisin.rabbim inşallah sana gönlündekilerindende güzellerini önüne serer.rabbim her daim seni korusun,hep sağlıklı,huzurlu ve mutlu olursun inşallah. ben seni ve sitede bulunan güzel kardeşlerimi nasıl unuturum.hepinizi çok özşedim.internet olmadığı için giemiyordum.ama aklım hep sizlerdeydi.ne yaptılar acaba,kimler hamile kaldı diye düşünüyordum.çok şükür rabbim tekrar kavuşturdu.inşallah birdaha ayrılmayız.

kızlar dua edin tan testi yaptırdım :davul: 4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*

gonca birde senin karnin büyüdümü ben dünden beri bebegimin hareket etmedigini düsünüyorum ve kokruyorum cünkü hareket edince karnimin alti tas gibi oluyodu ama artik olmuyo 😕😕 bise olmamistir degilmi bebegime korkuyorum 😕😕😕

canım benim içini ferah tut nolur öyle stres yapma onuda etkilersin annesi rahat ve olumlu düşün dua ediyoruz inşş bişi olmaz kuzum ...seninki nazlı demek biraz yoksa nazlı bir kızın mı olacak ne 🙂

lavişim ben birşey sormak istiyorum canım.ben en son 2 haziranda lekeleme tarzında kahverengi ara ara 3-4 gün geldi.sonra 6-10 haziran arsıda çok az kırmızı renkte kanamam oldu.ben şimdi 2 hazirenımı regl başlangıcı alacağım.yeni adet tarihimi belirlemek için.sana birşey yazamıyorum bu nedenle. ayrıca dün gece yine kahverengi akıntım oldu peçeteyi kirletecek kadar.ama şuanda herhengi birşey yok.sadece belim çok ağrıyor. bu çok erken bir lekelenme oldu.eğer 2 haziranı baz alsam bile adet tarihimi 30 haziranda olmam gerekiyordu.dün ayın 25 idi daha 5 gün var yani.bu ay çok garip durumlar yaşıyorum gerçekten.çözemiyorum kendimi.hadi hayırlısı inşallah.

cnm bence leke adet sayılmıyor yaa ben öyle yoğun ve kırmızı olduğu zaman adet sayıyorum yani leke olunca içim rahat etmez benim ama havalardan yada en ufak kafana bişey takıyosan ondan gecikme olabilir cnm rahat ıol oluruna bırak bende hayıt suyuna devam ediyorum 15 gün oldu başlayalı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr yarın son zaten daha gremcem birgün hamile olduğumu öğrenrsem size haber veririm beni ununtmayın
:ıslık:

suzuuuu nereye gidiyosun kısssss bırakma bizi🙁

kızlar dua edin tan testi yaptırdım :davul: 4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*

ayy cnmm hadi iyi haberle gel inşş hamilesindir cnm valla artık adet günün gelse ve adet olmasan bile idrarda cıkmayabilir gec döllenme fln olabilir onun için idrarla bağlı kalmaman iyi kanda ne varsa cıkar inşş

dileğimmmmm o ne yakışıklı bir erkek çocuktu öyle bayıldım valla abisine cekecek heralde oyy yesinler onu yaaa maaşallah 40 bin kere annesi:kiss:

kızlar hepinizi selamlayıram.nasılsınız bakıyım.baya oluyor giremediğim.maşallah bir hamişmiz daha olmuş çok şükür allah tamamına erdersin.canim meleklerim sizi çok özledim,lavişmi,selametcimi,defnemi ,yakışiklimi,ve diger güzel kardeşlerimi...lavşim bende adet oldumyupis adet tarihmi 25 temmuz yazarmısın.dilegim maşallah oglun cokk tatlı :nazar::nazar::nazar::nazar:senin yerine çok sevindim...hepinizi öpuyorum .....

canım inşeallah güzel haberler alırsın.....

kızlar hepinizi selamlayıram.nasılsınız bakıyım.baya oluyor giremediğim.maşallah bir hamişmiz daha olmuş çok şükür allah tamamına erdersin.canim meleklerim sizi çok özledim,lavişmi,selametcimi,defnemi ,yakışiklimi,ve diger güzel kardeşlerimi...lavşim bende adet oldumyupis adet tarihmi 25 temmuz yazarmısın.dilegim maşallah oglun cokk tatlı :nazar::nazar::nazar::nazar:senin yerine çok sevindim...hepinizi öpuyorum .....

cnmm h.geldin yahu özletiyosunuz kendinizi yaaa nerelerdesiniz gözlerimiz yolda kaldı aybalam :D:D

kıslar biliyosunuzki 10 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 11. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil......................
19 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

2)Ciel..............................
18 haftalık minik oğlumuz:deli:

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

4) kıvırcık güzel................13 hafta oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

5)gonca 16...................... 15 haftalık minik mercimeğimiz:deli::kiss:

6)
tekgercegiim..................
15 haftalık oldu minik oğluşumuz :deli: :kiss:

7)papatyam129.................8 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

8)dilekdenizi......................
13 haftalık oldu minin oğluşumuz ATA:deli: :kiss:

9)defneme kiraladım :D:D

10)yakışıklım.........................
Canım Tebriklerrrr...:kiss:(11 mayıs d.g)

11) shekerr hale..................... Tebrikler Canım :kiss: :deli:

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

alas..............................5-6-7-8 mayıs????

koyusiyah.............................12-17mayıs arası ????

almire...................................19 mayıs
????

ASİMELEK .........................11-12-13 haziran ????(21 nisan d.g)

destinydestiny...................15-16 haziran ????

lov......................................17 haziran ????

ece naz...............................20 haziran ????(20 mayıs d.g)

esmayim..............................23 haziran ????

suzuu...................................27 haziran

LaViNYaM.............................30 haziran(7 ocak d.g)

esgiii.....................................2 temmuz

defne defne.........................3 temmuz(17 kasım d.g)

pelinifl..................................9-10 temmuz

gul-guzeli............................ 9 temmuz

Ceylangözlü........................25 temmuz

fatma2................................. ??

Melek................................??(7 mayıs d.g)

kardelen000......................... ??

lavinnya................................??

essenn.................................. ??(12 ağustos d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

sarı papatya, kıvırcık güzel,gonca,telgerceğim,papatyam129,dilekdenizi,ya smin nil kıslar kac haftalık olduğunuzu yazında güncelleyelim bende takip edemiyorum o yüzden siz söleyin ben güncelleyim beraber takip yapalım hafta hafta:kiss:

Geri