sanada günaydın canım benim.halen dün gibi aklımda hamile olduğunu öğrendiğin zaman.ne çabuk geçmiş oğlun ne kadar büyümüz.rabbim inşallah sağlıcakla doğup kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.
4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*
bayagı uzun bi aradan sonra slm melekler hamişler çogalmış galiba inşllh bende bi gün hamişim yazıp sizi sevindircem ama artık bende girmek istemiyorum çünkü üzülüyorum ve yıpranıyorum rabbimden bütün kalbimle göbişlerinizi bebekle doldursun öptüm hepinizi aeo
slm kizlar iyi aksamlar sizlere bir soru soracagim hamile kalmak icin haftada kackez iliskiye girilmeli bunun belli bir sengesi varmi yada kac gun de bir olmali esim uzakta calisiyo ve biz cok ayri kaliyoruz cogu zaman haftada sonralari birbirimizi goruyoruz ve cok aralik oluyo bakalim bu ay ne olacak sabirsizlikla bekliyom aslinda birazda umutsizim dedigim,gibi esimle duzenli birlikte olamiyoz bu nekadar etkiler lutfen bana yazarmisiniz
bayagı uzun bi aradan sonra slm melekler hamişler çogalmış galiba inşllh bende bi gün hamişim yazıp sizi sevindircem ama artık bende girmek istemiyorum çünkü üzülüyorum ve yıpranıyorum rabbimden bütün kalbimle göbişlerinizi bebekle doldursun öptüm hepinizi aeo