Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım inşallah güzel haberler alırız.aşılamayı sen mi istedin yoksa doktormu normal yolla olmaz bu yöntememi geçelim dedi birde maliyeti ne kadar?

slmm kızlar bugün dr gittim cinsiyetini söylemedi 🙁 bir ay sonra dedi iyicene kesinleşince söylüçekmiş neyse hayırlısı olsun ama bebiş çok iidi çok hareketliydi hiç durmuyo keratam eller kollar ayaklar kıpır kıpırdı ensesini bacaklrını omur iliğini ölçtü dr çok ii dedi ama bi sorun var bebeğin eşinde sorun varmış eşinde kanama gördü ilaç felan verdi düzelmesi için inş düzelir kızlar 1 hafta sonrada 3 tarama yapcakmış neyse kızlar herşeyin hayırlısı kib aeo öptm sizleri...

canm kendini uzme lutfen..sen rahat olmalisin ki hormonlarin duzene girsin....
guzel haberlerini bekliyoruz.

kizlar kahvenin etkisini Amerikalilar pek bi soyluyor, spermleri canlandiriyor, canli tutuyor diye...ben de cok kez internette karsilasmistim iliskiden bikac saat once icmek iyidir diye... sevgiyle kalinn..........

kıslar biliyosunuzki 9 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 10. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1) yasmin nil......................
15 haftalık minik mercimeğimiz

2)Ciel..............................
13 haftalık minik mercimeğimiz

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm

4) kıvırcık güzel................10 hafta oldu minik mercimeğimiz

5)gonca 16...................... 8 haftalık minik mercimeğimiz

6)
tekgercegiim..................
11 haftalık oldu minik mercimeğimiz

7)papatyam129.................8 haftalık oldu minik mercimeğimiz

8)dilekdenizi......................
Cnmmm tebriklerrrrr

9)defneme kiraladım

10)pamukşekeri...................
Canım Arkadaşım Tebrik ediyorum bitanem benimmm

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

selamet..................................6 mayıs????

alas..............................5-6-7-8 mayıs????

koyusiyah.............................12-17mayıs arası ????

almire...................................19 mayıs
????

LaViNYaM.............................25 mayıs (7 ocak d.g)

suzuu...................................27 mayıs

defne defne.........................5 haziran (17 kasım d.g)

fatma2................................5 haziran

esgiii...................................5 haziran

ASİMELEK .........................11-12-13 haziran(21 nisan d.g)

destinydestiny...................15-16 haziran

lov......................................17 haziran

pelinifl................................12 haziran

ece naz...............................20 haziran(20 mayıs d.g)

Ceylangözlü........................21 haziran

esmayim..............................23 haziran

Melek...............................??(7 mayıs d.g)

kardelen000........................ ??

lavinnya................................??

shekerr hale..........................??

essenn.................................. ??(12 ağustos d.g)

yakışıklım............................... ??(11 mayıs d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

sarı papatya, kıvırcık güzel,gonca,telgerceğim,papatyam129,dilekdenizi,ya smin nil kıslar kac haftalık olduğunuzu yazında güncelleyelim bende takip edemiyorum o yüzden siz söleyin ben güncelleyim beraber takip yapalım hafta hafta

inşallah hiçbir sorun çıkmıcak melekçim için rahat olsun.çok şanslısın bak doktor konusunda negüzel🙂 yumurta takibiyle hamile kalan çok var sende onlardan biri olursun belkide🙂

canım inşallah güzel haberler alırız.aşılamayı sen mi istedin yoksa doktormu normal yolla olmaz bu yöntememi geçelim dedi birde maliyeti ne kadar?
canım 2 seneden fazla oldu bebek istedik olmadı.bizde herhangi bir sorun göremeyince doktor dedi ister bi bukadar daha beklersiniz belki kendiliğinden olur ama bu bir ihtimal dedi.istersenizde aşılama deneyelim şansımızı artıralım dedi ortalama 950.00 gitti canım.

harika canım demek herçey yolunda.kerata diye bahsettiğine göre allah söyletiyo heralde erkek olcak galiba.sağlıklı olsun inşallah tatlım🙂

lavişcim yeni adet tarihim 23 haziran(bu ayda olmadı hayırlısı rabbim ne zaman verirse.bu ay yakı yapmayı düşünüyorum hangi gün yapacam kaç gün kalacak?öptümmmmmm

esmacım zararı yok zaten yumurtlama zamanına denk getir eczanelerde var zaten 3 lira bişi yumurtlama zamanında beline yani kalcanın üst kısmına tam ortala belini yani tak 3 gün dursun delikli filan olduğu için duş alabilirsin istersen fazladan al değiştir ıslak duramam dersen zararı yok işe yarar umarım hadi bakalım kolay gelsin

günaydın fıstıklı lokumlar🙂 ay ben gün geçtikçe heyecanlanıyorum acaba ne olcak diye.ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah.
haftaya bugün hamilemiyim değilmiyim öğrencez

günaydın cnmm ayy bende beklemedeyim valla bende cok meraklanıyorum senin için ne olacak diye Allahım inşş verir bebişini sana